Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agraf-a

Problemy ze snem

Polecane posty

Gość Agraf-a

Witam. Mam gigantyczny problem. Zazwyczaj wstaję o godzinie 8, jednak od jakichś dwóch tygodni wstaję równo o 5,40. Pomijam to że zaczyna mnie to powoli przerażać, ale strasznie się czuję w ciągu dnia[ bo po pobudce dalej idę spać]. Miał ktoś może taki problem? Dodam,że od tej pory mam bardzo bogate życie senne, więc non stop śni mi się coś, niestety zazwyczaj strasznego. Co robić?

Gość Agraf-a
proszę, pomożcie

a,czy masz również jakieś inne problemy zdrowotne ,które pojawiły się ostatnio albo nasiliły?,bo bezsennoś nie występuje sama z siebie jest konsekwencją jakiejś nieprawidłowości w organizimie

Przyczyna może być antykoncepcja hormonalna, stres nerwica. Bogate zycie senne wywołuja leki na poprawę krążenia w mózgu i suplementy typu ginko biloba i lecytyna po dluższym stosowaniu

uważam ze powinnaś isc z tym do lekarza ostatnio czytalam w gazecie ze jeśli ma się problemy ze snem około 2 tyg i nic nie pomaga to trzeba się zgłosic do doktora

tak antykoncepcja może powodować ,bezsenność.Zwróc uwagę na suplementy ,które stosujęsz bo mogą powodować pobudzenie.Z lekarzem to bym się wstrzymała,bo po co faszerować się chemią ,ona nie leczy ale maskuje problem.Jeżeli się stresujesz kup sobie Deprim jest to preparat z dziurawca,spróbuj

Jeśli stosujesz antykoncepcje to dziurawca nie wolno stosowac, on zreszta jest na depresje, a nie na stres

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
a ja wlasnie jak zaczęłam stosowac antykoncepcje hormonalną problem bezsenności zniknąl,jak przerwalam z powrotem problem ze spaniem.Wróciłam do hormonow i nie wiem co to bezsenność.

pamietaj ,ze każdy organizm inaczej reaguje na antykoncepcję ,nie jesteśmy KLONAMI

Nie nazywacie autorki chora na bezsennosc.Chyba nigdy nie widzialyscie takiego stanu:-o

jest wiele innych ziół poprawiających sen ,nie musi to byc akurat dziurawiec,a bezsennośc jest jednym z objawów depresji.Jeżeli to nie depresja to moze stres i tu żółka też będą miały dużo do powiedzenia

Gość laczego
bo to anioł cie budzi byś sie zaczęła modlić

Gość takie ranne budzenie się
to też objaw (typowy) depresji.

Gość jedyne wyjście
olać proponowaną przez lekarza chemię, a zmusić organizm do samokontroli poprzez: 1. prawidłowe odżywianie 2.wysiłek fizyczny, ale rekreacyjny, na poziomie potu 3. higiena 4. pozytywne nastawienie psyciczne 5.trening autogenny wg Mironskiego 6.oczyszczanie organizmu z toksyn SZczegóły pod nw. inkami: www.vademecum.zdrowia.prv.pl http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263

Gość jedyne wyjście
szegółowo postudiuj i dostosuj się do wskazówek w temacie "STRES" z www