Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość incredible mail

szukam chłopaka z nieskrępowaną wyobraźnią

Polecane posty

Gość incredible mail

:) mam 19lat, 173cm wzrostu, w zależności od gustu, dla niektórych jestem atrakcyjna(szczupła, ciemne włosy, duże oczy, pełne usta), często mam okazję rozmawiać z facetami (od 16 - 28lat), sami odzywają się do mnie na gg, nk, piszą meile - rozmawiamy na różne tematy, staram się pomijać tematy dotyczące mojej prywatności i życia osobistego. W ten sposób wiem o nich prawie wszystko, a oni o mnie prawie nic. Czasem im doradzam, pomagam rozwiązywać problemy, rzadko spotykamy się na mieście. Nigdy żadnemu nie dałam nawet cienia nadzieji na związek. Jestem sama od 7 lat, a mimo to w walentynki często dostaje jakieś życzenia, propozycje spotkań i raz dostałam ładną kartke. :) Utrzymuje z nimi relacje, w których czują się swobodnie, mogą się wygadać z wszystkiego, ale jest to bardzo jednostronne - mówią oni, ja słucham. Nie zwróciłabym się do żadnego z nich ze swoim problemem, bo wiem, że nie byliby w stanie mi pomóc, ani doradzić.. może pocieszyliby mnie, ale nie potrzebuje tego. ;) dziś oglądałam film na którymś z programów Discovery, o facecie, którego umysł po prostu mnie zafascynował :) poraz pierwszy nie widziałam w mężczyźnie istoty słabszej od siebie, wymagającej troski.. co prawda był niestety gejem, na dodatek ur w 1957 i pochodzącym z USA, nieatrakcyjnym fizycznie, ale jak dla mnie IDEAŁ z charakteru :) nieprzeciętnie inteligentny, z niesamowitym poczuciem humoru, charyzmą, po prostu człowiek który miał ogromny potencjał :D Miał mnóstwo fascynujących pomysłów, był zaskakujący i niebanalny. Nie był jakimś dziwadłem - pracował na stanowisku prezesa zarządu w jakiejś wielkiej firmie.. był oszustem, ale w oszustwach wykazywał ogrom swojego intelektu. ;) marzę o kimś, kto będzie mial tak ogromną i nieograniczoną wyobraźnię jak Frank Abagnale z filmu "złap mnie jeśli potrafisz". :)

Czytałam kiedyś o nim artykuł i rzeczywiście, niezwykły...

Gość fghfghdf
dobranocka jest o 19

Gość hmmmmmmmmmmm
jesteś sama od 7 lat?czyli od piątej klasy podstawówki? głupia jesteś

ja jestem taki... ale wiaodmo do kogo naleze :D przykro mi... :( szukaj moze bedzie Ci dane poznac tak wspanialego mezczyzne jak ja... powdzenia! :)

Gość incredible mail
fghfghdf - podziel się swoją rewelacją z osobami, które to obchodzi, czyli na innym topicu. ;) jestem sama od 7 lat, czyli od pierwszek klasy gimanzjum ... :o proponuję niektórym zapoznanie się z podstawowymi działaniami matematycznymi. ;)

Gość incredible mail
Niebieski Żelku :D gdybyś był taki jak opisywana przeze mnie osobistość, nie ograniczałbyś się, pisząc że do kogoś należysz ... ;)

Gość incredible mail
niby co w tym jest dziwnego i przerażającego..? :o

Bo zazwyczaj dziewczyny w twoim wieku raczej poszukują dogodnych ujść dla swojej niespożytej potrzeby zabawy, prostej miłości i ogólnie transformacji z dziewczyny do stadium przypominającego dojrzałą kobietę. Mówiąc to nie mam zamiaru urażać wszelkich młodych "laseczek". Ale... dlaczego choćby takie słowo "laseczka", "dupa" się utarło? Raczej nie z powodu intelektualnych rozkoszy poszukiwań ale czegoś poniżej karku ;) A skoro Ty poszukujesz w tym wieku czegoś bardziej ulotnego i dostojnego to tylko pogratulować dojrzałości w kierunku o jakim wielu innym kobietom się nie śniło, ponieważ za płytką wciąż wyobraźnie posiadają :)

Gość incredible mail
uznam Twoją wypowiedź za komplement ;) zatem dziękuję 🌼 nie przepadam jakoś szczególnie za imprezami, bywam na takich 2 razy w roku i nie mam jakiejś dużej potrzeby bawienia sie. uważam jest znacznie więcej ciekawszych rzeczy do robienia. nie mam zamiaru oceniać innych dziewczyn pod względem dojrzałości, ale wydaje mi się, że w większości dobrze wybrały partnerów, bo są na podobnych poziomach intelektualnych, co często też widać na tym forum, gdy kobiety opisują swoje problemy

Gość her komendante
panienka chyba zbyt wcześnie chce dojrzeć i zapomina że teraz nie czas na znajdywanie niesamowicie dojrzałych sierot ,a raczej czas na zabawę, radość życia i nie zajmowanie się problemami innych w tym wieku

Gość incredible mail
mam rozrywkę podczas uprawiania ulubionych sportów :D a totalny relaks podczas masaży, albo dżakuzi na basenie.. :) radość życia czerpię z każdej chwili - spędzonej z bliskim, a nawet samotnie. ;) nigdy się nie nudzę, w czasie wolnym od nauki i hobby marzę - od dziś o takim właśnie facecie z nieskrępowaną wyobraźnią :D

Gość ma ktos pomysł ?
" co prawda był niestety gejem" swój do swego ciagnie...moze ty jestes lesbijka :)