Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnaaaaa27

czy to wstyd umowic sie z kims z neta?

Polecane posty

Gość samotnaaaaa27

Czy to wielki wstyd i obciach umoiwc sie z kims z czata? dziewczyny bo normalnie zawsze wsrod moich znajomych itp to bylo czyms hmmm desperacko-obciachowym. nie jestem mloda mam 27 lat, ale tak sie zycie ulozylo ze zostalam bez faceta, znajomi jak to znajmomi - jak sa potrzebni to ich nie ma... macie jakies doswiadczenia w tym temacie???? pomozcie warto ryzykowac i w ten sposob poznawac ludzi???

A może mniej przesiaduj przed komputerem i rozwijaj swoje "ja" (umiejętności, zainteresowania, hobby), i wtedy staniesz się interesująca dla innych facetów.

jasne, ze tak, osobiście nie mam takich doświadczeń, ale dużo moich znajomych poznało się przez net, niektórzy są już małżeństwem :)

Gość samotnaaaaa27
ale odnosnie tematu - warto zaryzykowac spotkanie z kims nieznajomym? z internetu?

Gość Eden Ewellin
no właśnie:) bierz przyklad z wredniaka :D

Po co Ci to? W necie siedzą głównie zboki i desperaci, to w realu można spotkać fajnych facetów.

Gość oszolomom religijnym
nie ma sensu w necie kazdy udaje kogos innego. szkoda czasu na zludzenia.

Gość samotnaaaaa27
dzieki za odp :) ja tez nie mam doswiadczen.. i mam opory bo przeciez to sie moze okazac ktos zanjomy mojego znajomego, zboczeniec, kryminalista, sasiad... itd itp

Gość samotnaaaaa27
no to zupelnie randka w ciemno - bo nie z osoba z ktora gadam iles tam juz tylko po prostu pierwszy lepszy koles z net, ale z drugiej strony czy ktos umawiajacy sie po pol godz rozmowy moze okazac sie kims milym i spoko facetem po prostu? ale znowu przeciez ja tez sie umawiam....

Gość pier...cie ziemowicie
Mam za sobą kilka takich spotkań i nie trafiłam na żadnego zboka, kryminalistę itp. Tak też poznałam mojego obecnego faceta i już ponad trzy lata jesteśmy razem

Gość samotnaaaaa27
tak sobie mysle zeprzeciez z drugiej strony zawsze to jakis sposob na wyjscie z domu i poznawanie ludzi trafi sie idiota to powiem zegnaj i pojde sobie kto nie ryzykuje ten nie ma

Gość samotnaaaaa27
no i juz wiem ze z tym z ktorym rozmawiam sie nei mowie.... wlasnie zapytal czy na pozegnanie dostanie buzi:O moze dostacale kopa na przywitanie :O czyli jednak same zbokiiiii ;(

Gość oszolomom religijnym
umowic sie z kims z netu kogo sie nie zna wcale np. po kilku rozmowach idiotyzm. umowic sie z kims kogo sie zna z netu miesiace strata czasu :D

Gość samotnaaaaa27
klub to najgorszy sposob na poznawanie!!! w klubie to mi sie nawet czesc nie chce odpowiadac bo tam to dopiero idioci - nie uogolniajac :P oczywiscie zdarzaja sie wjatki :) chyba ze sa to znajomi znajomych :)

Gość zycie zycie kolorowe jest
ja tez mam za sobą parę takich spotkań,co prawda z żadnym z tych facetów nie jestem,ale też nie byli to jacyś zboczeńcy,kryminaliści etc

Gość nieeeeeeeeee

Gość patrycjuszI
ja tez poznalem dziewcze w necie, jestesmy juz razem 3,5 roku i kocham ja jak nikogo ;), przed spotkaniem sie na zywo pisalismy razem dosyc dlugo, ale i tak nigdy niewiadomo kto jest po drugiej stronie, basz ostrozna poprostu ;)

Gość piczka samuela na ł
szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie tego. Nie lepiej iść co centrum handlowego, ale innego wielkiego skupiska ludzi i wyrwać jakąś dupe ? To nie trudne ;)

Gość samotnaaaaa27
to znaczy mam isc do centrum handlowego celem wyrwania meskiej dupy ???? :O :O

Gość samotnaaaaa27
jednak nic z tego sami szukajacy latwego sexu

samotnaaaaa27 "to znaczy mam isc do centrum handlowego celem wyrwania meskiej dupy ????" Błąd! Po centrach handlowych normalnego (i wolnego) faceta nie masz co szukać. :) Prędzej w pubie, klubie bilardowym, na dyskotece. :P

Gość monisiaczek14
ja mysle ze nie sama znam pare osob z gg i calkiem fajnie zwlaszcza taki jeden