Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *Walentynka*

Prezent na Walentynki. Co mu kupic?

Polecane posty

Gość *Walentynka*

Macie jakies pomysly...? 14 luty zbliza sie wielkimi krokami, a ja nie mam jeszcze prezentu.

Gość Opierdziane Gacie ORYGINALE
Popusc mu szpary :classic_cool: To bedzie najlepszy prezent :D :classic_cool:

Gość *Walentynka*
myślałam o viagrze i talerzu pomidorowej z torebki :classic_cool:

Gość *Walentynka*
Dzieki wielkie za takie rady, ale nie skorzystam.

Gość pykymyky
Magazyn dla kobiet Kafeteria jest częścią Portalu o2.pl >  Wykup reklamę na Kafeterii >  Forum - strona główna > Życie uczuciowe Spis tematów | Dodaj nowy temat > | Szukaj | Dodaj do ulubionych! | Moje konto Odpowiedz na ten temat > prowadze sprawy pozagrobowe    Wykup reklamę na Kafeterii >  Forum - strona główna > Życie uczuciowe Spis tematów | Dodaj nowy temat > | Szukaj | Dodaj do ulubionych! | Moje konto Odpowiedz na ten temat > prowadze sprawy pozagrobowe    Wykup reklamę na Kafeterii >  Forum - strona główna > Życie uczuciowe Spis tematów | Dodaj nowy temat > | Szukaj | Dodaj do ulubionych! | Moje konto Odpowiedz na ten temat > prowadze sprawy pozagrobowe   17:45 [zgłoś do usunięcia] historii GRABARZ A NIE GRABAŻ tłumoki!!! 17:45 [zgłoś do usunięcia] Tajemnicza Dama Spie**alaj idioto !!! Moja wiedza jest ogromna, ale nie aż tak, by pojąć Waszą głupotę Jeśli któraś z Matek Polek chce dowartościować się, poprzez rozmowę ze mną, to już może sobie odpuścić Sucz, Brunet Jestem pięknym, wykształconym, myślącym człowiekiem o nieprzeciętnej inteligencji I tak... jestem pępkiem świata http://www.youtube.com/watch?v=SiO_7LhPZFM Gardzę wszelkimi religiami 17:47 [zgłoś do usunięcia] Tajemnicza Dama Niestety Oglądałam ''9 miesięcy'' Uwielbiam beznadziejne komedie romantyczne, które poniżają Facetów i pokazuję jak niski jest Wasz poziom intelektualny (bez urazy) Moja wiedza jest ogromna, ale nie aż tak, by pojąć Waszą głupotę Jeśli któraś z Matek Polek chce dowartościować się, poprzez rozmowę ze mną, to już może sobie odpuścić Sucz, Brunet Jestem pięknym, wykształconym, myślącym człowiekiem o nieprzeciętnej inteligencji I tak... jestem pępkiem świata http://www.youtube.com/watch?v=SiO_7LhPZFM Gardzę wszelkimi religiami 17:47 [zgłoś do usunięcia] adwokat grabaża Spie**alaj idioto !!! Dobrze powiadziane Jak ktos nie zna sie na zartach to nie zajarzy bledu w pisowni 17:47 [zgłoś do usunięcia] Tajemnicza Dama Cała kafeteria, to jeden wielki żart ! Moja wiedza jest ogromna, ale nie aż tak, by pojąć Waszą głupotę Jeśli któraś z Matek Polek chce dowartościować się, poprzez rozmowę ze mną, to już może sobie odpuścić Sucz, Brunet Jestem pięknym, wykształconym, myślącym człowiekiem o nieprzeciętnej inteligencji I tak... jestem pępkiem świata http://www.youtube.com/watch?v=SiO_7LhPZFM Gardzę wszelkimi religiami 17:48 [zgłoś do usunięcia] JakubMorris My bejb se odeswal i do maj gminy tera powinien jehac 17:49 [zgłoś do usunięcia] adwokat grabaża Powaznie to tylko w trumnie mozna lezec Chociaz ja mam zyczenie zeby mi kosmetyk cmentarny zrobil usmiech i przypudrowal 17:50 [zgłoś do usunięcia] pykymyky Magazyn dla kobiet Kafeteria jest częścią Portalu o2.pl >  Wykup reklamę na Kafeterii >  Forum - strona główna > Życie uczuciowe Spis tematów | Dodaj nowy temat > | Szukaj | Dodaj do ulubionych! | Moje konto Odpowiedz na ten temat > prowadze sprawy pozagrobowe    17:30 [zgłoś do usunięcia] djijijij ienrygferyflyernlkfyleryfn velrynq;y o;ygn ;er ;oyrf;er erucferufneuf enryfcery8ofnoc ncfrunec enrfcv mjeurfncv[q8r vn[eruftncver cn[erfn[erufer nerfuneruf[nefncv nme[riufnv[werf[er nerfneu8 enrufnoeruew erfgoerupogfenr enrfoeyryf erfnoeyr reugtoeurg rneuoerut erugtouregv erugtnvergt ertvrwt ertwert vtertv ett tttt t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t yy y y y y y y y y y y y y y y y y 17:31 [zgłoś do usunięcia] adwokat grabaża Ktos musi miec niezle naprane w glowie by tak spamowac. stawiam na 1. zona mu nie dala 2.on jej nie chce nawet patykiem dotknac 3. wyszedl/wyszla z psychiatryka na przepustke na 24h odwiedzic rodzine,ale woli spamowac w tym czasie wolnym od kaftana na kafe 17:31 [zgłoś do usunięcia] djijijij ienrygferyflyernlkfyleryfn velrynq;y o;ygn ;er ;oyrf;er erucferufneuf enryfcery8ofnoc ncfrunec enrfcv mjeurfncv[q8r vn[eruftncver cn[erfn[erufer nerfuneruf[nefncv nme[riufnv[werf[er nerfneu8 enrufnoeruew erfgoerupogfenr enrfoeyryf erfnoeyr reugtoeurg rneuoerut erugtouregv erugtnvergt ertvrwt ertwert vtertv ett tttt t t t 17:31 [zgłoś do usunięcia] pykymyky Moja wiedza jest ogromna, ale nie aż tak, by pojąć Waszą głupotę Jeśli któraś z Matek Polek chce dowartościować się, poprzez rozmowę ze mną, to już może sobie odpuścić Sucz, Brunet Jestem pięknym, wykształconym, myślącym człowiekiem o nieprzeciętnej inteligencji I tak... jestem pępkiem świata http://www.youtube.com/watch?v=SiO_7LhPZFM Gardzę wszelkimi religiami 17:05 [zgłoś do usunięcia] JakubMorris I do jakich wniosków doszliście z kolega ? 17:05 [zgłoś do usunięcia] adwokat grabaża Dama,ja nie o Tobie ale o "archetypach". Przeciez ty pania doktor nieboli jestes po medycynie strukturalnej 17:06 [zgłoś do usunięcia] Tajemnicza Dama Moja wiedza jest ogromna, ale nie aż tak, by pojąć Waszą głupotę Jeśli któraś z Matek Polek chce dowartościować się, poprzez rozmowę ze mną, to już może sobie odpuścić Sucz, Brunet Jestem pięknym, wykształconym, myślącym człowiekiem o nieprzeciętnej inteligencji I tak... jestem pępkiem świata http://www.youtube.com/watch?v=SiO_7LhPZFM Gardzę wszelkimi religiami 17:16 [zgłoś do usunięcia] pykymyky aaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaa aaaa aaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaa aaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaq qaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqa aqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaa aaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaa 17:16 [zgłoś do usunięcia] pykymyky aaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaa aaaa aaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaa aaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaq qaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqa aqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaa aaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaa 17:32 [zgłoś do usunięcia] Tajemnicza Dama Sugeruję nr 1 Moja wiedza jest ogromna, ale nie aż tak, by pojąć Waszą głupotę Jeśli któraś z Matek Polek chce dowartościować się, poprzez rozmowę ze mną, to już może sobie odpuścić Sucz, Brunet Jestem pięknym, wykształconym, myślącym człowiekiem o nieprzeciętnej inteligencji I tak... jestem pępkiem świata http://www.youtube.com/watch?v=SiO_7LhPZFM Gardzę wszelkimi religiami 17:32 [zgłoś do usunięcia] pykymyky Moja wiedza jest ogromna, ale nie aż tak, by pojąć Waszą głupotę Jeśli któraś z Matek Polek chce dowartościować się, poprzez rozmowę ze mną, to już może sobie odpuścić Sucz, Brunet Jestem pięknym, wykształconym, myślącym człowiekiem o nieprzeciętnej inteligencji I tak... jestem pępkiem świata http://www.youtube.com/watch?v=SiO_7LhPZFM Gardzę wszelkimi religiami 17:05 [zgłoś do usunięcia] JakubMorris I do jakich wniosków doszliście z kolega ? 17:05 [zgłoś do usunięcia] adwokat grabaża Dama,ja nie o Tobie ale o "archetypach". Przeciez ty pania doktor nieboli jestes po medycynie strukturalnej 17:06 [zgłoś do usunięcia] Tajemnicza Dama Moja wiedza jest ogromna, ale nie aż tak, by pojąć Waszą głupotę Jeśli któraś z Matek Polek chce dowartościować się, poprzez rozmowę ze mną, to już może sobie odpuścić Sucz, Brunet Jestem pięknym, wykształconym, myślącym człowiekiem o nieprzeciętnej inteligencji I tak... jestem pępkiem świata http://www.youtube.com/watch?v=SiO_7LhPZFM Gardzę wszelkimi religiami 17:16 [zgłoś do usunięcia] pykymyky aaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaa aaaa aaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaa aaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaq qaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqa aqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaa aaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaa 17:16 [zgłoś do usunięcia] pykymyky aaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaa aaaa aaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaa aaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaq qaaaaaaaqaaqaaaaaaaaaaaa 18:01 [zgłoś do usunięcia] Tajemnicza Dama Jak się zbierze kilka Samców, to tylko o jednym mogą Moja wiedza jest ogromna, ale nie aż tak, by pojąć Waszą głupotę Jeśli któraś z Matek Polek chce dowartościować się, poprzez rozmowę ze mną, to już może sobie odpuścić Sucz, Brunet Jestem pięknym, wykształconym, myślącym człowiekiem o nieprzeciętnej inteligencji I tak... jestem pępkiem świata http://www.youtube.com/watch?v=SiO_7LhPZFM Gardzę wszelkimi religiami 18:01 [zgłoś do usunięcia] JakubMorris LATNIE TO TAK ? 18:02 [zgłoś do usunięcia] djijijij garaz,pewnie dama robi gałkowe z połykiem lubisz takie? 18:02 [zgłoś do usunięcia] Tajemnicza Dama To dobrze... No wiesz... swój do swojego, więc myślałam, że Ty i Morris... no dobrze... już milczę Moja wiedza jest ogromna, ale nie aż tak, by pojąć Waszą głupotę Jeśli któraś z Matek Polek chce dowartościować się, poprzez rozmowę ze mną, to już może sobie odpuścić Sucz, Brunet Jestem pięknym, wykształconym, myślącym człowiekiem o nieprzeciętnej inteligencji I tak... jestem pępkiem świata http://www.youtube.com/watch?v=SiO_7LhPZFM Gardzę wszelkimi religiami 18:02 [zgłoś do usunięcia] Tajemnicza Dama Wiadomo, że lody trzeba połknąć Moja wiedza jest ogromna, ale nie aż tak, by pojąć Waszą głupotę Jeśli któraś z Matek Polek chce dowartościować się, poprzez rozmowę ze mną, to już może sobie odpuścić Sucz, Brunet Jestem pięknym, wykształconym, myślącym człowiekiem o nieprzeciętnej inteligencji I tak... jestem pę

Gość kup mu wibrator analny