Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naiwnaxd

jakie ryzyko ciazy.?

Polecane posty

Kochalam sie z chlopakiem w dni plodne, bez zabezpieczenia (3dni przed skonczeniem wlasnie tych dni plodnych). Bylismy troche pijani;/ I jak juz skonczylismy, zrobilismy to kilka razy pod rzad z przerwa kilkuminutowa ;/ Mam sie obawiac? Nie skonczyl we mnie .Nie piszcie tylko, ze jestem nieodpowiedzialna bo teraz jestem tego swiadoma a wiadomo co alkohol robi z ludzmi ;/ [wytrysk byl ale nie w srodku a potem włozyl mi znowu i zrobilismy to praktycznie 3 razy pod rząd. ;/] ale dodam jeszcze, ze jak te stosunki `pod rzad byly to nie wytarl niczym czlonka ani nic przepraszam, ze sie powtarzam ale napisalam w innym dziale, poprzedni skasuje.. prosze o jak najwiecej odpowiedzi bo wariuje po prsotu ;/

Gość sdgvdfzbhns
sex bez zabezpieczenia w dni plodne ciaza mozliwa jak naj bardziej alkohol ok,ale zrob test stawiam,ze jestes w ciazy

Ale wiadomo tez , ze nie kazdy stosunek odbyty w dni plodne to gwarancja ciazy. Gyby tak bylo nie bylo by tylu problemow z poczeciem upragnionej dzidzi..Wez tez pod uwage, ze plemniki w srodowisku suchym (czyli np.te pozostale na czlonku) gina bardzo szybko i nie sa juz zdolne do zaplodnienia. Radze wiec na spokojnie poczekac do nastepej @ i obserwoawc swoje cialo oraz samopoczucie.

Gość na 99 procent możesz być
w ciąży. Chyba, że bezpłodna jesteś

plemniki w powietrzu umieraja...to po pierwsze...a po drugie ja tez tak mialam ze moj chlopak skonczyl na zewnątrz i nie bylam w ciazy...zrob test

plemniki w powietrzu umieraja...to po pierwsze...a po drugie ja tez tak mialam ze moj chlopak skonczyl na zewnątrz i nie bylam w ciazy...zrob test

no zawsze jakies ryzyko jest ale najwazniejsze ze nie skonczyl w tobie....zrob test i daj znac co i jak :)

a kiedy mozna najpredzej zrobic test aby byl wiarygodny? stosunek mial miejsce tydzien temu

Najlepiej po terminie spodziewanej miesiaczki, jezeli nie nadejdzie oczywiscie. Powodzenia:)

sa takie testy ktore wykrywaja juz 3 dni po...ale mozesz poczekac jeszcze tydzien lub do spodziewnego okresu..

miesiaczke powinnam dostac okolo 14 .. ;/ zaczekam sie kurcze