Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sloneczny brzegg

WRZUCANIE FOTEK DZIECKA NA FORA JEST NIEODPOWIEDZIALNE

Polecane posty

Gość sloneczny brzegg

Dziecko ma takie samo prawo do prywatności jak człowiek dorosły. A poza tym kwestia bezpieczeństwa.. :O Szkoda, że mamy dzieciaczków tego nie rozumieją.

Gość krolowa Narnii
zgadzam sie i dlatego nie bede wrzucac fotek mojego dziecka na zadne portale, fora czy inne stronki

Gość Anja Ki
Ja też nie wrzucam zdjeć mojej kruszynki, głupie matki, które wrzucają :/

Gość bonia 84 glogow
zgadzam si e chociaz na nasza klase wrzucilam pare fotek mojego dziecka, ale boje sie myslec ze jakic pedofil moglby to jakos wykorzystac, ja np nie rozumiem jak dzieci nawet male lataja po plazy nago, a jakis zbuk lata z aparatem albo ktos sie trzepie w ukryciu, male dziecko powinno miec zalozone majteczki i koszulke

Gość ujkaaaa
a myślisz, ze one się przejmują dziećmi, nie jeden topik założony na tym forum o tym świadczy, np. rodziny wielodzietne nie mające warunków do normalnej egzystencji teraz ten topik itp.

Gość dfgtyhuji
Ja mam tylko 2 zdjęcia z dziecmi na NK. łącznie mam 4 foty. Nie wstawiam nigdzie indziej swoich i dzieci zdjęc

Gość a ja mam zablokowane

Gość sloneczny brzegg
Nasza-klasa jest żenujaca, cała zabawa polega na wrzucaniu fotek i chwaleniu sie, co sie posiada - od współmałżonka począwszy poprzez dom, dziecko i dwa koty, na wycieczce zagranicznej skonczywszy. Tutaj na kafeterii też mnie przeraża bezkrytyczne podejscie niektórych matek, ledwie parę zdań zamienią i już fotki dzicka podrzucają :O Przecież to ogladaja wszyscy!!! A i tak nie wiadomo, kto siedzi po drugiej stronie... Tu jest taki topik beztroskich matek, piszą gdzie mieszkają, każda chwali sie zdjęciem swojego dziecka, super po prostu :O http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4360588&start=180

i dlatego się tam nie wpisałam, chociaż mieszkam niedaleko niektórych :P a najlepsze to jest to, że co chwila zapominają ile mają dzieci koleżanek z topiku...piszą, czytają, ale czy rozumieją?

Gość sloneczny brzegg
one niczego nie rozumieją, w kółko to samo piszą: wiek, adres, fotka, postępy dziecka, nie są w stanie przeanalizować sensu tych rozmów, w życiu bym sie z nimi nie spotkała, mielłyby językiem jak nawiedzone to samo o kupce i kaszce ... i jeszcze te fotki dzieci :O

Gość sloneczny brzegg
jak jednej napisałam, że dziecko do ET podobne to sie obraziła ;)

ja to po prostu widzę jako stado kwok. ciekawa jestem jak by zareagowała jedna z drugą, jakbym ją spotkała, rozpoznała po dziecku i zagadała do niego po imieniu? :D

dochodzę do wniosku, że samotność u matki to bardzo niebezpieczny stan, robi się rzeczy bez przemyślenia i prze do ludzi za wszelką cenę... wydaje mi się, że akurat wspólny mianownik-posiadanie dziecka, czy mieszkanie w tym samym mieście, nie jest zbyt mocnym argumentem do zbudowania przyjaźni. zawsze pojawi sięchęćrywalizacji, kto robi pewne rzeczy lepiej, itd...

Gość ech wy glupieeeeee
Od tego jest forum by pisac o tym i tamtym..a wy teraz jak stado kwok obsmarowujecie dupy innym babkom. Pojebane jestescie na maksa. Zastanowcie sie nad soba i wscibiajcie nosa w nie swoje sprawy. Widac to wy macie jakies kompleksy.

Gość sloneczny brzegg
o wychyliła się kwoczka ze swojego stadka... wracaj skąd przyszłaś :P

taaak, oczywiście, mamusiu z klubu :D idę spalić się ze wstydu :) i nakarmić moje kompleksy :P przynajmniej do twojego przybycia było kulturalnie... radzę dla odstresowania wrzucić dzisiaj parę fotek na nk. parę zachwyconych komentarzy i będzie git :)

Gość wroclawiensis
Co za głupie matki w tym Krakówku siedzą, jak można tak zdjęcia dzieci wrzucać!!! zero rozumu! do roboty albo dzieci wychowywać a nie rozpowszechniać w internecie!!!

Gość sloneczny brzegg
A tak w ogóle, ciekawe która to z tych rzekomo zaczernionych podpisała się na pomarańczowo "ech wy głupie" :)

Gość bańka mydlana kkkk
tak sie nakrecacie tym topikiem ze az mnie to smieszy..... chca to niech sobie gadaja naweyt i o dupie marynie kogo to obchodzi co tam wypisuja... skad macie pewnosc ze prawde pisza na tym forum przecietna matka i tak czy siak tylko wykazac sie inwencja tworcza umie