Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiamisiamisai

znam SEKRET dzieki ktoremu mozecie miec wszystko co chcecie. UWIERZCIE MI

Polecane posty

Gość misiamisiamisai

wiem, ze to brzmi idiotycznie. wiem, ze polowa z was nie wierzy. ale prosze OGLADNIJCIE DO KONCA. jest na youtubie w 10 czesciach. musze sie tym z wami podzielic poniewaz to zupelnie odmienilo moje zycie i przysiegam, ze na 100 procent odmieni wasze jesli tylko uwierzycie. mozecie miec wszystko. cokolwiek chcecie. slawe, pieniadze, wymarzona zone. nic prostrzego. prosze ogladnijcie. ja juz znam ten sekret i po prostu musze o nim opowiedziec calemu swiatu bo nie macie pojecia jaka jestem szczesliwa. mam wszystko co chcialam w zyciu miec. oto link: http://www.youtube.com/watch?v=_qa8RCkyqdU&feature=PlayList&p=06BD81A8FE70F23F&index=0&playnext=1

Gość ghhhghghghghg
jak obejrzałas ten film to powiedz jaki ty morał z niego wyciagnełas???????????

Gość hujh
jak mi zwizualizujesz i zmaterializujesz nowa bmke, apartament w nowym jorku i poznasz osobiscie angeline jolie, to ci uwierze:D

Gość a co takiego chciałaś
?

Gość misiamisiamisai
MORAL? zastosowalam sie do rad. ja akurat czytalam na ten temat milion ksiazek wiec nie mam wiedzy tylko z tego filmu aczkolwiek jest on wystarczajacy jak sadze

Gość ele to juz bylo...
czyzby kolejny spokojny filmik w ktorym na samym koncu wyskakuje jakas maszkara?

Gość polecam świetna książka i film
Przyciągamy to o czym myślimy od nas samych zależy nasze szczęscie, nasze myśli mają określoną częstotliwość, my samy wybieramy to czego chcemy bo mocno się na tym skupiamy. "Cokolwiek umysł ludzki jest w stanie wymyślić i w co uwierzyć, może też osiągnąć." Napoleon Hill Chcesz mieć dom, będziesz o nim myśleć za jakiś czas będzie twój, chcesz wyjść za mąż intensywnie o tym myślisz i prawo przyciągania Ci to daje , to jest prawo udowodnione przez Einsteina, Poważnie działa.

Gość misiamisiamisai
ale nie wystarczy myslec, trzeba uwierzyc. trzeba sie poczuc jakby sie juz to mialo

Gość polecam świetna książka i film
Właśnie w tej kolejności 1. wysyłam prośbę wszechświatowi 2. Wierzę ze już to mam, mam to poczuć 3. Otrzymuję i się z tego cieszę:)

Gość I Want Out
Ja wczoraj oglądałam ten film :) Na pewno to wypróbuje. Tzn. juz nawet zaczęłam i czekam na efekty

kołakowski juz o tym wiedział 22 lata temu dając konkluzje chyba w najwazniejszej ksiazce XX wieku która przytocze " rzeczywiste jest to czego ludzie rzeczywiscie pragną" !!!

Gość w ogóle nie oglądam TV
Joseph Murphy "Potęga podświadomości" moi drodzy, ale do tej wiedzy trzeba dojrzeć :)

Gość wrzód na dupie
pierdolenie o szopenie, wmawiajcie sobie dalej, że wasze myśli potrafią zmienić wasze przegrane życie 🖐️

Gość w ogóle nie oglądam TV
" 20:34 [zgłoś do usunięcia] wrzód na dupie pie**olenie o szopenie, wmawiajcie sobie dalej, że wasze myśli potrafią zmienić wasze przegrane życie" niestety nie dla każdego jest ta wiedza, a szkoda :(