Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostra ..pewnej ..mezatki....

Przesadna dbalosc o siebie.

Polecane posty

Gość hihihahahhaa
e co na zewnatrz dbaja o siebie sa jakies brudne i brzydkie... Sama wiem po znajomych,ja nie robie prawie nic przy sobie(oprocz kremow i depilacji,ewentualnie lekki make-up) a KAZDY MASLI MI JAKA SLICZNA JESTEM:)natura,to natura.. Nawet ginekolog sie mna zachwyca-i to juz drugi :O Takze przekaz siostrzyczce,ze bezsensu jest takie dbanie o siebie;)

Gość hihihahahhaa
*Te A ja nie robie nic z paznokciami,wloski farbuje co pare miesiecy-mam ladne,proste,dlugie,myje jak jest potzreba,a nie codziennie.paznokietki swoje dlugie(odzywki do paznokci uzywam),nie chodze do zadnych tipisar... nie chodze na solarium,nie chodze do saun,kosmetyczek(raz na rok z twarza jedynie) nie perfumuje sie na codzien,a na impreze... I powiem wam wszystkim kochani!!! KAZDY ZAWSZE WSZEDZIE SIE NA MNIE GAPI-ZACZEPIAJA I MASLA.TRABIA NA ULICY! Na kazdej imprezie dziewczyny ze mna przegrywaja...mimo ze mi wystarczy sie wyszykowac w 20 minut:)) Takze sorki,ale przegrywacie z prawdziwym pieknem i natura:D:D:D

Gość odezwala najpiekniejsza
z najpiekniejszych... I do tego jaka skromna:)

Gość tez mam dwoje dzieci . .
Robie wszystko to co siostra autorki. Nie uwazam tego za przesade. Smiesza mnie natomiast wytapetowane pannice, tipsy jeszcze raz tak dlugie jak palce, solarium, obwieszone lancuchami, skape ciuszki, wlosy sztywne od lakieru:) Facetom takie sie podobaja:) Dlaczego? Bo juz na pierwszy rzut oka widac, ze niezla w ciagnieciu i do tego latwa. Gdy jednak szuka zony,partnerki zyciowej na taka napewno nie zwroci uwagi. Moj maz tez od czasu zostaje przylapany na ogladanius ie za takimi pannami. Ale nie chce abym ja tak wygladala. Natura to podstawa, mozna ja wspomagac, bo nie kazdy ma nieskaziletna cere czy pieknie ukladajace sie wlosy aczkolwiek wszytsko ztrzeba robic z umiarem.

Gość hihihihhahhaha
Ale ja tylko napisalam prawde..jestem skromna,ale chcialam dobitnie pokazac,ze przesadna dbalosc o siebie(o zgrozo-co druga laska to robi!!:O )prowadzi do wielkiego zapatrzenia w siebie...potem takie nie ugotuja obiadu męzulkowi,nie posprzataja,rozwodza sie(znam masę takich przypadkow).Ja jestem "do tanca i do rozanca" i niestety,ale swoim powodzeniem moglabym obdzielic z 30 dziewczyn:p:p:p:p

Gość tez mam dwoje dzieci . .
"...potem takie nie ugotuja obiadu męzulkowi,nie posprzataja,rozwodza sie" To kobieta jest tylko do tego stworzona??? A moze to facet powinien wykonywac te obowiazki? Kobieta nie moze robic kariery zawodowej? Jestes zbytnio wpatrzona w siebie i zbyt pewna swojej urody.

Gość piekna hihihihiha
Wklej swoje zdjecie, a sie sie wychwalasz. Pewnie brzydki paszczur Ciebie.

Gość hihihihahahhaha
Nie jestem wpatrzona w siebie,to,ze inni ciagle mi gadaja-jaka ladna jestem,ladna figura,wlosy,twarz,usmiech,zeby..blaaaaaaa mam dosc,NIE OZNACZA ZE MAM CALE DNIE SPEDZAC W LAZIENCE!!Wole kupic sobie fajna ksiazke,dobra herbatke,ugotowac mezusiowi pyszny obiad,upiec ciasto!!!Wole to niz isc zrobic paznoklcie,wlosy co miesiac,solarium co drugi dzien.Uwierzcie mi,ze NIE MUSZE ROBIC ZE SOBA WIELE,bo natura to natura.Jedynie przywiazuje wage do kremow(uzywam drogich,bo mam wrazliwa cere) i do odzywek do wlosow,bo mam ladne i chce miec ladniejsze... Ale niestety dziewczyny przegrywacie z prawdziwym pieknem,chocbyscie codziennie ze soba robily cuda na kiju!! P.S.mam 27 lat-zgadnijcie ile mi ludzie daja........ 17!!! :p:p:p

Gość piekna hihihihiha
a jak mialas 17 to pewnie twierdzili, ze ´wygladasz jakbys sie jeszcze nie urodzila:)

Gość hihihihahahhaha
wkleilam kiedys zdjecie figury.. tu na forum,bo chcialam wiedziec co mysla inni kafeteriusze..Liczylam na smutne komenty-tacy sa nasi kafeteriusze,a tu zonk..tych zlych bylo niewiele!!!same pozytywy..Zaraz wkleje linka jesli chcecie..

Gość piekna hihihihiha
chcemy chcemy

Gość piekna hihihihiha
i gdzie ten link?

Gość piekna hihihihiha
Jak dla mnie zbyt szczupla, ale lepsze to niz grubas:) a to ze mowia iz masz 17lat to fakt. kobieta musi wygladac jak kobieta, a to zdjecie wyglada jak zrobione 13to latce:) Moim zdaniem nie masz sie czym chwalic

Gość a wg mnie super
wyglądasz Jestem kobietą i taka moja opinia Ps mam 28 lat i też takie ciałko :D i tez mi mniej lat dają niż mam

Gość hihihhhahhaaa
nie mam sie czym chwalic tym bardziej,ze teraz jestem cieniem siebie(BMI ponizej 17-przez stersy i nerwy),ale tu nie chodzi o to!!! Ja nie rozumiem jedynie kobiet dbajacych o siebie z przesada.Nie dalej jak wczoraj bylam u ciotki,ktorej syn z zona rozwiedli sie,bo tamta tylko calymi dniami byla u frzyjerow,kosmetyczek,na solariach i niestety ale znalazla sobie innego fagasa....i znam tych przykladow TYSIACE!!!!

Gość piekna hihihihiha
a ten ostatni komentarz napisalas sobie sama:) Dobra ja lece:) Pozdrawiam cieplo!

Gość hihihhhahhaaa
a wg mnie... no wlasnie,pewnie to przez chudosc.Ile wazysz?Ja mam 173 ,waze 50 kg.,

Gość hihihhhahhaaa
nie nie napisalam sama..hah nie bawie sie w takie rzeczy :P

bardzo sie cieszymy, że jestes ładna i podobasz się sobie.Jest mnóstwo ładnych dziewczyn. Ale po co sie tak przechwalasz? Spokojnie...

"nie mam sie czym chwalic tym bardziej,ze teraz jestem cieniem siebie(BMI ponizej 17-przez stersy i nerwy" "KAZDY MASLI MI JAKA SLICZNA JESTEM natura,to natura.. Nawet ginekolog sie mna zachwyca-i to juz drugi" to zdecyduj się - piękna, czy wychudzona i zestresowana??

Gość cala ja.......
a nie mozena byc pieknym,zestresowanym,jednoczesnie szczuplym??? zreszta o co chodzi? ja tez nie popieram przesadnej dbalosci o siebie!

"Nawet ginekolog sie mna zachwyca-i to juz drugi" O rety! dawno sie tak nie usmiałam :D:D:D:D:D fajne są takie sunie:P

Gość uuuuuu
ej no wlasnie jak to ginekolog sie toba zachwyca mozesz cos tym powiedziec co patrzy na ciebie i mowi jaka ma pani ladna figure twarz i ci..

Gość ja uważam że
Ja uwazam ze zadbana kobieta powinna przede wszystkim brac codziennie prysznic. I nie wyobrazam sobie zeby bylo inaczej. Widzac kobiete z tlustymi wlosami i wiedzac ze kapie sie tylko w sobote to juz mam obrzydzenie. I nie musi byc wcale wytapetowana czy wyperfumowana drogimi perfumami. HIGIENA NAJWAZNIEJSZA!