Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maksymalnie wkurzona

Teść źle potraktował moje dzieci!!!!!

Polecane posty

Gość dobre he he
Omg!!! W kółko to samo!!! On Twoim dzieciom dał już wystarczająco dużo przez te wszystkie lata!!! Dał im wszystko to co powinni dać im rodzice!!! Gdyby sytuacja byłaby normalna i zamiast oglądać się na niego całe życie, postaralibyście się żyć na własny koszt to na pewno by podzielił równo!!! W tej chwili on uważa, że wystarczająco już dostaliście!!! A po jego śmierci, jak nie pomyślicie to czeka Was ulica!!! A Ty zamiast mieć czelność wyliczać i wymagać jeszcze czegokolwiek od teścia, idź do swojej rodziny i upominaj się o swoje!!!

Mój mąż się właściwie nie wtrąca do tego , raz próbował ale nic z tego nie wyszło. Pisałam już że tą awanture sprowokował, ja z nim grzecznie rozmawiałam o tym domu i wszystkim. Potem nie wytrzymałam i powiedziałam mu co myśle i od tego się wszystko zaczęło.

Gość to jest ciekawa historia
a dlaczego nie chce pani sie isc do pracy? przeciez w domu nie ma co robic bo dzieci na studiach a maz w pracy. smutno tak samemu - niech pani wyjdzie do swiata!

Gość bo najwidoczniej twoj maz
uwaza ze nie masz racji i zdaje sobie sprawe ze otrzymaliscie od jego ojca wystarczajaco duzo w zyciu. twoje dzieci bardzo duzo dostaly od dziadka. a wy powinniscie wykorzystac to do tej pory i dawno sie usamodzielnic. to ty powinnas zapewic im przyszłosc i martwic sie o swoje przyszle wnuki a nie rozporzadzac majatkiem tescia. Nierozumiem jak pewnie ok 50 letnia kobieta ma takie myslenie? wiekszośc 20paro latków tutaj rozumie twojego tescia, jego postępowanie, to jak powinna wygladać zdrowa sytuacja w rodzinie, pomoc (nie pasozytnictwo)a ty wygladsz na niezrownoważoną emocjonalnie kobietę. Bo mi się należy i koniec. tylko tyle potrafisz.

Tak , tylko że teść wolał dać obcemu niż rodzine, przecież tego wnuka poznał dopiero gdy skończył 15 lat, wtedy zaczął z nim utrzymywać kontak. Z moimi dziećmi nie miał jakiś bliskich relacji, ale mieszkali z nim od urodzenia, Widze że wy tego niestety nie zrozumiecie:(

Gość Im so sorry for you
coz tez wolalabym dac obcemu niz pasozytowi, ktory nic nie robi tylko wyciaga lapy po obce:D

Gość jakiemu obcemu
???? to jego wnuk:O

Gość to jest ciekawa historia
to jest prowokacja, jestem pewna

Gość fdsldskdaskl
Ale kórwo z tobą jadą i było sie na forum żalić teraz masz za swoje pazero jebana !!

Gość ja pierdziuuuuuuuuuuuuuuuuuu
grochem o sciane kurwa mac grochem o sciane :-O:-O:-Ojestes zwykla kurwa i to wszystko :-O

Gość no nie to patologia

nic do tej bladzi nie dochodzi kurwa NIC NIC NIC !!!! ona mysli ze troje dzieci urodzila, zerowala 25 lat na tesciu, nigdy nie pracowala ze jej sie cos jeszcze czy od zycia czy od tescia nalezy...no ludzie ne moge w to uwierzyc...nie moge poprostu :-O:-O:-O

Gość no nie to patologia
idź do pracy!

i jeszcze grabie po akcje wyciaga i sie dziwi ze ten chlopak od kurew ja wyzwie i tesc powie ze do rodziny nie nalezy... no jak taka pazerna suka i wyzywa kobiete w wozku od suk i kurew i jej dziecko od bekarta to kogo to dziwi????? Ciesz sie ze jeszcze Cie nie utopili gdzies !!!! ja bym Ci tak po ryju dala ze bys nie wiedzila jak masz na imie :-O Jeszcze powie ze tesc woli obcemu dac...no tak...wnuk to obcy bo dopiero od 15 roku zycia nawiazal kontakt z wnukiem....coz za przebojowa inteligencja :-O

A ja myślę, że kobiecina po prostu Was wkręca. Pisze w kółko to sama. jestem pewna że to prowokacja.

nie wiem Fendi nie wiem, z jednej strony mysle ze to prowo bo nie moze byc takich glupich bab a z drugiej strony cos mi mowi ze ona jest autentyczna..... nauczylam sie dzisiaj jeszcze cos o ludziach i zyciu..nigdy bym nie pomyslala ze istieja takie ludzie na tym swiecie :-O

Gość ten człowiek chce by córka i
jej syn należeli to jego rodzina a ty o to jesteś zła? kawał szmaty z ciebie:O

Gość pewnie prowokacja
ale jeśli chodzi o majątek to daj załatwić to swojemu mężowi i nie pchaj się tam gdzie się nie chcą:)

Gość ale pazerna autorka
:D

To prowo...mówie Wam, dawno nie bylo mnie na tym topiku ale widze, ze sie rozwija:) Mysle ze nie ma takich tepych kretynek na swiecie, ona pisze w kolko macieju to samo...... prowo jak nic.