Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosnama

Faceci jaka powinna być Wasza kobieta ?

Polecane posty

Gość wiosnama
ja tez sie dzisiaj upiłam - u mnie trochę inaczej, bo mnie może nie tyle krytykuje, co non stop ma pretensje, że np proszę go aby wykąpał dzieci. Kłócimy się o to jak się do nich odzywa, krzyczy na nie, ale dzieciaczki go kochają, cieszą się jak wraca z pracy. Są dni, że jest dla nich cierpliwy, bawi się z nimi, a są dni w których tylko krzyczy na nie :( Ja mam duży temperament, lubię sex, więc często pierwsza wyciągam rękę na zgodę, bo chce mi się sexu :P (wstyd się przyznać) Dziś mimo, że jestem przed @ i miałam w planach namiętny sex to nie wyciągnę pierwsza ręki i już!

Gość ja tez sie dzisiaj upiłam
facet zx ale co to znaczy ze masz tak samo z żoną tzn ze też tak ci dogryzała na każdym kroku...też nie ma do ciebie szacunku...też traktuje cię jak coś co już ma więc spoko , po co się starać....:O bo ja mam takie wrażenie że mój mąż starał się kiedyś bo mu zależało a teraz wie że ileś tam lat jesteśmy po ślubie więc spoko loko, żonka jest w domu, ma wszytsko poprane, zawsze ugotowane i to pyszne żarcie bo sam mówi że gotuje lepiej nić ktokolwiek, ma czysty, ładny, nowy i dobrze urządzony dom w którym niczego nie brakuje i to chyba jest to sedno sprawy.....bo on ma po prostu za dobrze....przywykł do tego jakby mu się to należało......a ja kurwa mać nie jestem z żelaza, nie jestem jakimś pionkiem do wyżycia się jak on ma zły dzień albo do poprzytulania jak ma ochotę, nie jestem gumową lalką do bzykania kiedy mu się chce , a jak chce mieć spokój to ją pierdolnie w kąt i powie zamknij się bo chcę mieć ciszę...... doszłam już do tego że rzygam tym wszystkim i mam tego dosyć...:( a już jego gadka, jak tylko chcę porozmawiać, naprawdę sie staram, jestem spokojna, cicha, zero nerwów, mówię spokojnie i staram się byc rozsądna, postawić się w jego sytuacji itp...i co słyszę, po minucie rozmowy...............weź rozwód jak ci nei odpowiada....po co się męczysz ..znajdz se innego jak ci źle.........kurwa ręce opadają............

adwokat grabaża I napisal to ten co kultury chce uczyc!!! Jak pewnie nie zauważyłaś napisałem to żartobliwie. :)

Gość mikkirikki
a ja uwielbiam gotować i sprzątać, ale mój miły też ma obowiązki wymienia kuwete kotu, pranie wstawia, robi zawsze mi śniadanie przed pracą i rano myje naczynia podzieliliśmy obowiązki w sobotę zawsze pyta co jest do zrobienia i jak to dzielimy po prostu nie pomagał i mu nagadałam, że nie mam zamiaru żyć z człowiekiem który nie potrafi wokół siebie niczego zrobić powiedziałam też, że ja czerpię radość z tego, że mogę posprzątac nasze mieszkanie, że dzięki temu mamy czyściutko w domku, przytulnie-ale nie mam zamiaru być służącą od tej pory robi tak jak ustaliliśmy jest troskliwy, czuły jak to zrobiłam? nie wiem, może to kwestia tego, że umiem powiedzieć-proszę, czy mógłbyś.. a nie mówię-zrób to, zrób tamto? może chodzić wieczorami do knajpy sam-nie przeszkadza mi to on ma swoje hobby, ja swoje, potrafię sobie zająć czas bez jego obecności i jest mi wtedy dobrze kiedyś też miał w nosie wszystko, nic nie robił i ciągle buczał wtedy powiedziałam-biorę się za siebie! hobby, mniej sprzątania, powiedzialam mu wprost, że nie będę mu służyć i że zsługuję na szacunek i albo zobaczy wreszcie, że ma wspaniałą kobietę albo ja się zwiążę z kimś kto mnie doceni (a chętnych nie brak bo jestem atrakcyjna) od tego czasu się układa on pracuje nad sobą, ja też i jest cacy

Gość kobieto wez to w swoje rece
a dlaczego jestes cicha, spokojna itd? powiedz mu- do cho lery albo mnie doceniasz albo nie jesteś mnie wart i wypieprzaj! i tyle równo podzielić obowiązki znajdz sobie hobby zadbaj o siebie wychodz sama z kolezankami zobaczysz, zatrzęsą mu się portki i zacznie się starać

Jak to czytam to wydzje mi sie, ze macie za duzo czasu wolnego...ja w domu przebywam jakies 4 h dziennie oprocz snu...mo moze troszke wiecej...i zawsze staram sie zrobic niedzielny obiad( na ogół kolacja na miescie:-) ...w tygodniu obiad u nas to rzadkosc bo nie ma czasu...

mikiriki ale mój też odkurza, sprząta , jest złota rączką i w domu umie i robi wszytko co się da....ale kurwa co z tego.....ja nei chce zeby on robił czy nie robił tego czy tamtego........ ja chce żeby mnie szanował, kochał, doceniał, przytulał, pieścił, był czuły i serdeczny.........a nie kurwa samochód mi sprzątnął czy umył kibel.....bo co mi z tego....mogę mieć syf w samochodzie, mogę sama żarówkę zmienić...ale chce mieć kochającego faceta, takiego który nie wstydzi się uczuć, który pogłaszcze mnie przy kimś a nie wiecznie ze mnie kpi i drwi :O albo robi sobie żarty bo to przecież głupio przyznać sie przy innych że się kocha swoją żonę.......... oj nawet nei wiem jak to wytłumaczyć.........moje koleżanki są nim zachwycone i już nie jedna powiedziala mi że taki mąż to skarb bo ich to tylko wróci z r pracy, najje się i leży przed tv a mój to nigdy ...bo on ciągle coś naprawia, coś robi , jezdzi po zakupy, nie pije , nigdzie nie łazi po nocach itp ale co z tego jak ja nei mam kochającego męża i czułego faceta ... a za takim tęsknię......

ale ja chodzę z koleżankami, nawet za granicę jeżdzę co jakiś czas żeby się oderwać i żeby odpocząć i mam kasę na zakupy itp jestem zadbana.....umyta, pomalowana, mam fajne ciuchy itd więc to nie o to chodzi że mąż ma nudną szara myszkę w domu .... bo ja jestem dwa razy lepiej wykształcona niż on, znam języki obce, mam pełno znajomych, jestem towarzyska, rozrywkowa i dużo ludzi mnie lubi...a on to taki domator, może nawet trochę buc....i gdyby nie ja to miałby zerowe życie towarzyskie...... i nawet to nie to że ja mu to wypominam czy że mu cokolwiek wypominam bo ja tam naprawdę sram na to.... nie mogę się tylko pogodzić z jednym....dlaczego mnie tak traktuje, dlaczego jest taki ordynarny, dlaczego ze mnie kpi i drwi, i uważa że ja nic nie umiem dobrze zrobić, i jak coś mi się nie uda,w sumie niechcący coś mi nie wyjdzie to on zawsze ma pretencje że jestem nei rozważna i MIE MYSLE...... bo on kurwa to ideał i pozjadał wszystkie rozumy...... ech....szkoda gadać bo to temat rzeka.........

Gość
zołza ... chyba sie w Tobie zakocham za ten pierwszy wpis na tym topiku :P

>ja tez sie dzisiaj upiłam może właśnie dlatgeo, że zdaje sobie sprawe z tego ze Ci nie dorownuje d;latego to wzbudza w nim frustracje i niechec do Ciebie...bo facet zawsze chce byc lepszy

Liz może i masz racje.... sama nie wiem.... a najgorsze jest to że nie wiem jak z nim postępować...nie chce być słodką idiotką, nei chcę tego tolerować i robić z siebie cierpiętnicy, nie chcę udawać że wszystko jest w porządku, bo całe lata tak robiłam i gówno z tego mam...:( do tej pory było tak że on się wyżył, naklął , nagadał , trochę mi nawtykał a po jakimś czasie, jak mu przeszło albo ja pierwsza zaczynałam gadkę albo on i zawsze tak jakby w sumie nic się nei stało...ot rozmowa o pierdołach, totalna zmiana klimatu, coś tam o rachunkach czy czymś innym co jest ważne.....i tak przez cały czas....ale ile ja mam to wytrzymywać, udawać, trzymać w sobie itd... mam dosyć i czuję że muszę coś zrobić, jakoś inaczej się zachowywać, zmienić swój wiecznie pobłażliwy i tolerancyjny stosunek....tylko czy jak bede olewcza, czy jak będe myśleć tylko o sobie i naszym dziecku to czy to coś da.... nie wiem co zrobić żeby on zrozumiał czego ja chcę i jaki ma być żebyśmy mogli nadal się kochać i być normalną rodziną dla siebie i naszego dziecka.............