Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona27

pytanie o kres

Polecane posty

Gość zaniepokojona27

witam. mam pytanie zwiazane z okresem. okres mam srednio co 5 tygodni. zdarza sie, ze wystepuje po 4 tygodniach lub po 6, ale tak zazwyczaj po 5 tygodniach. pierwszego dnia mam skromne krwawienie, drugiego, trzeciego i czasem tez czwartego dnia krwawienie jest bardzo obfite, pozniej znow skape. ostatni raz okres zaczal mi sie 5 stycznia, teraz powinno u mnie krwawienie wystapic okolo 9 lutego... dostalam 4 lutego. nie bylo by w tym nic zlego, czy niepokojacego, gdyby nie to, ze mam bardzo skromne krwawienie... od czwatku do dzis, czyli juz 4 dni krwawienie jest bardzo skromne... skromniejsze nawet niz w ostatnich dniach okresu... moglby mi ktos podpowiedziec co to moze byc? dlaczego tak skrome krwawienie, jakby gop prawie nie bylo?? dodam jeszcze, ze zawsze dzien, dwa przed okresem i przez pierwsze dni krwawienia strasznie boli mnie brzuch, a teraz nic... brzuch mnie nie boli, czuje sie jakbym okresu wcale nie miala tylko to skromniutkie krwawienie. co to moze byc... moglby mi ktos podpowiedziec, bo zaczynam sie coraz bardziej tym niepokoic... z gory dziekuje, za pomoc

Gość wzięłabym jej nazwisko
zaczęłaś niedawno brać pigułki? może być ciąża albo jakiś stan chorobowy, albo przez stres jeśli masz

Gość zaniepokojona27
pigulek nie bralam nigdy. ciaza tez to raczej nie jest. moze stres, bo ostatnio sporo go mialam... ale gdyby to bylo ze stresu, to pierwszy raz by mi sie cos takiego zdarzylo. zazwyczaj jak mialam stresujacy okres w zyciu, to mialam krwawienie srednio co dwa, trzy tygodnie i w dodatku bardzo obfite... wiec troche sie niepokoje

Gość wzięłabym jej nazwisko
ale to może działać i tak. a może osłabiony organizm masz? tak czy tak, lepiej iść do ginekologa i się zbadać.

Gość albo zaburzenia hormonalne
albo ciąża

Gość zaniepokojona27
ciaza to nie jest. moze rzeczywiscie zaburzenie hormonalne, albo stres... ale do lekarza na razie nie mam kiedy sie wybrac niestety. ale dzieki za rady