Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KETIOW90

CZY JESTEM POCZYTALNY?

Polecane posty

Gość KETIOW90

mam 20 lat ona 17. mimo młodego wieku ona jest osoba dojrzała, odpowiedzialna, inteligentna. wie czego potrzebuje w życiu. czasami czuje sie gorszy przy niej. jestesmy razem dwa lata. na POCZAtku bylo pięknie. długie wspólne romantyczne noce. tak wiem myślicie sobie ze jestesmy za młodzi czy cos. ze niby co Gowniarze mogą pisac o milosci ze co moge o tym wiedziec. mimo 20lat czuje sie doswiadczony i wiem ze dominika jest juz ta jedyną do końca zycia to jest Milosc prawdziwą filmowa Milosc. zacznę od punktu wejścia.. tak jak Mowilem juz razem dwa lata. poznaliśmy sie na sylwestra, tego wieczoru zrobilismy to.alkohol nam w tym pomógł. GLUPIO wyszlo. zbyt szybko, jej bylo wstyd bała sie zebym nie Myslal ze jest Latwa, nie Myslalem tak. w nowy rok juz cos poczulem ze to nie jest zwykla dziewczyna ona pomyślała to samo o mnie. przez rok nie chcieliśmy wychodzic do ludzi siedzieliśmy w domu , skupialiśmy sie na sobie, ciągle tylko sex i sex. stalo sie to szare lecz bardzo przyjemne dla nas. mielismy dopracowane to do perfekcji. długie wieczory czuje słowa, naprawde bylo WSPANiale. udało mi sie zdać egzamin na prawo jazdy. drugi rok Troszke odżylismy ..wspólne wyjazdy imprezy. Mialem mieszane uczucia. Kocham ja a chce poczuć inne cialo. Minelo pol roku , Zrobilem to. ZDRADZILEM ja! ZALUJE plakalem. obiecałem ze nie zrobie juz tego. po jakimś czasie kolega poprosił mnie zebym mu zawiozl pare rzeczy do katowic. .. i znowu!zostałem namówiony na zdrade! zaliczyłem dwie prostytutki w pol godziny. to byl szczyt wszystkiego! bałem sie chcialem zapomniec. patrzylem jej w oczy lecz czulem ze ja Kocham nie chce stracic no powiem krótko. moje zycie bez niej nie miało by miec sensu. Minelo trzy miesiace byla tylko Milosc sama Milosc. ograniczalismy sex. teraz stalo sie cos dziwnego jeszcze tydzien temu Pisala ze mnie kocha jestem jedyny itp a teraz chce ZERWAC ze mna?to nie możliwe nie mogla dowiedziec sie o moich wyznaniach nie Moglo sie tak stac. motywem kluczowym moze byc to ze mowie ze od jakiegoś czasu zmienilem sie ze jestem inny ze zle sie odnoszę. czy to możliwe ze jestem osoba niepooczytalna? osoba ktora nie potrafi sie kontrolować? nie chce zeby ona odeszla ode mnie, co zrobic

Gość
wzruszajace, doprawdy.

Gość wzięłabym jej nazwisko
poczytalny jesteś, ale po prostu debil jakich mało :O zostaw ją, niech sobie z kimś mądrzejszym życie ułoży 🖐️

Gość KETIOW90
ALE JA CHCE SIE ZMIENIC

Gość do tego przyznales
sie ze jestes pedofilem bo ona miala15lat a ty18 jat to zrobiliscie:) nie zdziwie sie jak ktos z policji zapuka do Twoich drzwi :)

Gość KETIOW90
HA HA ŚMIESZNE. wcale nie pedofil. Milosc nie wybiera a tak wogole to bardzo dorosłe wygląda

Gość KETIOW90
POWAZNIE A ZOSTAWIĆ?

Gość ale na to jest
paragraf i nie wazne czy to byla milosc czy nie spajac z 15latko zostales pedofilem, a opisujac to tutaj przyznales sie do tego takie fora sa monitorowane przez policje dlatego nie zdziw sie ze cie odwiedza

Gość KETIOW90
ACH. WCALE NIE. MIALEM 17LAT I 7MIESIĘCY