Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shedella

Czy któraś jest z czterdziestolatkiem?

Polecane posty

Gość shedella

Ile razy uprawiacie sex na tydzień? Dodam, że mój upatrzony (na razie kolega) ma 45 lat, jest szczupły, wysportowany i wygląda o 10 lat młodziej. Jednak pali papierosy i w przeszłości trochę popalał trawkę, może nawet coś więcej zażywał (jakąś amfę czy kokę). Teraz już nic nie bierze, przynajmniej tak twierdzi. Ma jasny umysł i nie wygląda na zażywającego narkotyki, więc wierzę, że z tym zerwał. Ja mam 27 lat i chciałabym wiedzieć co ewentualnie czeka mnie w łóżku.

Gość shedella
oczywiście nie jestem z nim dla kasy tylko lubię starych podstarzałych dziadków

Gość adela dzis zaklada suknie
ja bylam nie polecam byl nieudolnny.zakonczylam zwiazek a lat mam 25

Gość angellina10
mój ma 41 i jest super :)

Gość wer3434
A co to nie ma już porządnych, młodszych chłopaków? Zawsze sobie jakichś takich pokręconych bierzecie, a później płacz!

Gość angellina10
wczoraj zrobiłam mu razy lodzika pod rząd :) mmmmmmmmmmmm..........

Gość angellina10
najlepsze jest to jak daje mi karty kredytowe na zakupy mimo że od 10 lat jest na debecie

Gość angellina10
*dwa razy miało być A robimy to co drugi dzień = wczoraj przez okres ja zadowoliłam go tylko ustami.Podobało mu się...:)

Gość angellina10
hheh,mamy wspólnosc majątkową podszywie :-D

Gość shedella.
Jestem takim kaszalotem o kurwa

Spoko, podszywacze, jestem jedynaczką i mam bogatych rodziców, poza tym sama zarabiam bardzo dobrze i pracuję w tej samej firmie co ten facet na satysfakcjonującym mnie stanowisku, więc NIE JESTEM Z NIM DLA PIENIĘDZY. Po prostu jest cholernie seksowny (wiele babeczek się z nim flirtuje), a widzę, że on patrzy na mnie dłużej niż na inne :) Chodzi mi o to, czy 45-latek jest dobrym materiałem na seks. Martwi mnie trochę fakt, że on pali, ale cóż... Nie ma ideałów ;) Jeszcze jedno - on jest rozwiedziony i nie ma w tej chwili żadnej kobiety.

Gość co nie wiesz no
przecież wiadomo czeka cię w łóżku półwiotkość, czyli wyginająca się na boki półtwardość w trakcie.. co jest okropne dla kobiety...a czasami nawet i tej półtwardości brakuje i wtedy nawet nie ma "w trakcie" ..no, ale jest wiagra i pomaga , warunek to zdrowie jak u 20-latka i uzywać viagrę niezbyt często...aby uniknąć przekręcenia się na tamten świat Masz też szansę że temu starszemu panu zanikną nie tylko możliwości ale i chęci.....ale zwykle jest tak że możliwości maleją a chęci rosną...i staje się nieustająca tortura dla kobiety w łóżku...a do tego... biegający na boki starszy pan ...bo boki dają mu iluzję wzrostu możliwości ( a potem znowu klapa i dalej pogoń za następną podniecającą młódką)

Podszywie z kropeczką :) - leczysz tu kompleksy? Wyjdź do ludzi, może ktoś się jednak w Tobie zakocha :)

Gość shedella.
Zostaniesz stara panna :D

co nie wiesz no - wiesz, ja nie jestem jakąś nimfomanką i wystarczy mi seks nawet raz-dwa razy w tygodniu, ale jednak trochę seksu lubię :) Ten facet na prawdę mi się podoba, ale boję się 1) o jego wiek (możliwości), 2) papierosy (zdrowie + możliwości), 3) w przeszłości zażywał narkotyki (wiadomo jakie skutki). Z jednej strony mnie ciągnie, z drugiej boję się angażować, jeśli okaże się niewypałem.

Gość wer3434
Nic z tego nie będzie, zobaczysz.

Na razie to Ty, podszywie z kropeczką masz zadatki na zimną sukę i starą pannę :o

Gość wer3434
On już przekwita.

mój ma 39 lat. też popala/ł, też szalał i czasem mu się jeszcze zdarza. pali fajki -też. a seksu to by codziennie chciał , no i... ma:)

Gość shedella.
Jestem facetem szmato:classic_cool:a ty zostaniesz stara panna z kotem :classic_cool:🖐️

Ty z kropeczką - facet co się za kobietę na babskim forum podaje - żenua :o