Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość why why why

upiłam się

Polecane posty

Gość why why why

:-O

Gość why why why
nie przez faceta, przez całokształt i bezsens

Gość why why why
co przejdzie? bezsens? nie sądzę...

Gość zelek zielonyy

Gość why why why
moje życie nabierze sensu jak znajdę sobie dobrze ułożonego finansowo faceta :(

Gość why why why
spadaj podszywie! nie chcę czyjejś kasy, mam swoją, swoje mieszkanie, formę i auto i spiepszać mi stąd z tymi chłopskimi kompleksami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość why why why
* firmę :-O :-D

Gość why why why
formę tez mam...może nie dzisiaj ale mam :-)

Gość khm

Gość ja tez sie dzisiaj upiłam
a mam męża i dziecko ale co z tego jak mnie mąż wkurwia... piję w sumie codziennie wieczorem, w dzień jestem przykładną mamą i żoną, wiecznie ukrywałam nie to że piję bo to robię na legalu wieczorami.Nie mówię tu o wielkim picu ale 2, 3 drinki ... ale muszę się znieczulić bo ile można wytrzymać z mężem idiotą... niby jest ok, nie pije(totalnie zero alkoholu), nie pali, pracuje, nigdzie nie chodzi z kolegami, zarabia sporo kasy (min 4 tys) zawsze po pracy jest w domu itp itd...ale co z tego jak mnie nie szanuje, co z tego jak mnie nie przytula, nie docenia, nie powie dobrego słowa...tylko wiecznie jest ten cynizm, złośliwość i brak szacunku w jego głosie....:O ile ja mam to znosić.......... dla naszego dziecka ogólnie jest dobrym ojcem, mały za nim poszedłby w ogień, wprost go ubóstwia, bo tatuś się z nim bawi , wymyśla mu ciągle coś nowego i ogólnie jest wspaniałym tatą ale....no właśnie ale.... denerwuję się o byle co, ciągle coś pod nosem stęka że mu nie tak, że to na pewno moja wina bo coś źle robię i kurwa mać wiecznie tego typu gadka....:( jak chce się kochać, czyli średnio codziennie wieczorem to jest milutki, przeprasza, mówi ze żałuje bo go poniosło i że nei chciał tak gadać.....mija dwa dni i znowu to samo...... a na każdą próbę rozmowy po 2 minutach mówi zamknij się albo daj spokój nie ma co gadać bo ty jak zwykle masz racje.... albo coś co mnie maksymalnie wkurwia a mówi to podczas każej rozmowy....."weź rozwód bo sama widzisz że ci nie odpowiadam, napisz pozew i będziesz wolna i szczęśliwa" kurwa ile ja mam mu powtarzać że go kocham i chcę tylko jednego...żeby mnie szanował i pokazał że mnie kocha bo wszystko poza tym jest ok, nie mam mu nic do zarzucenia, nigdzie nie łazi, nie chla itp ale ja chce czuć się kochana i szanowana......... Boże i co ja mam robić????????