Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca............

Sperma na palcach....

Polecane posty

Witam, mam problem więc proszę o poradę. Jestem z chłopakiem od bardzo dawna, kocham go mocno, mamy wyznaczony termin slubu, ale o dzieciach na razie nie myślałam... a on bardzo chciał... Po rozmowie ustaliliśmy, że zaczekamy jeszcze z tym, no ale.... Ostatnio pobolewa mnie brzuch, tak jak na miesiączkę (ściąga), z tym że okres miałam ok. 1,5 tygodnia temu. Powiedziałam o tym chłopakowi, a on przyznał się, że podczas stosunków gdy spuścił się na zewnątrz zmoczył palec w spermie i włożył mi głęboko do pochwy (było to 4 razy- dzień po dniu). Miałam do niego zaufanie i nie podejrzewałam go o to... Myslałam, że nic takiego nie zrobi, że pieści mnie czystym palcem... Tłumaczy się, że tak bardzo pragnie dziecka.... A ja jestem wściekła... Nie wiem co robić, na test ciążowy jeszcze za wcześnie... czy mogę być w ciąży? :/

ktoś odpowie?..........

Gość mamamia4321
no, jest to mozliwe

powiem tak... nie wiem jak Ty mozesz być z facetem, który nie liczy się z Twoimi uczuciami?? Zapewne jest od Ciebie starszy, skoro tak bardzo chce mieć dzieci?? co do pytania, to wątpię,że to ciąża..

no właśnie do tej pory myslałam, że liczy się z moim zdaniem, a robiąc to pokazał jaki z niego..... Straciłam zaufanie do niego... Tak, jest trochę starszy, ale ja tez nie jestem podlotkiem, mam 27 lat, ale jak narazie to dla mnie za wczeście na dziecko.

za wcześnie na dziecko?? O.o. Nie wiem jak Ty ale ja ma 21 lat a już bym chciała mieć dzidzię gdyby nie to, że nie mam własnego kąta, pracy (studiuję) i męża;)- bo chłopaka to i owszem.. ale strasznie sie ździwiłam,że tak Cie w konia zrobił.. hmm, musicie chyba bardzo poważnie porozmawiać.. nie zrozum mnie źle, ale dla mnie to dziwne, że nie chcesz.. ale nie krytykuje, Twoja wola, i powinien ją uszanować...

Gość Aliciiia
no chyba jestes w ciązy wystarczy nie raz usiasc na klapie jak chłopak walił w kiblu moja kolezanka tak miala

a miałaś w między czasie jakieś plamienia brązowe?? może zrób test z krwi? bo na zwykły może być za wcześnie... a co do brzucha, to może być wszystko... ja mam tak (od nie dawna)ciągle.. a w ciąży nie jestem... :P

Wiem, 27 lat to nie mało by zostać mamą, ale ja na razie nie czuję powołania... Niedawno skończyłam studia, podyplomówkę też, znalazłam stałą pracę. Wszystko się powoli układa, ale o dziecku pomyślałabym za ok. 2 lata :) Plamień żadnych na razie nie miałam, czuję tylko takie ściąganie na dole brzucha i takie jakby kłucie od czasu do czasu

Gość rsyhfsbv
ja kiedyś podobnie zaszłam w ciążę. byliśmy tak podnieceni, że niekontrolowaliśmy co się dzieje. Przez włożenie palców zamoczonych w spermie zaliczyliśmy wpadkę, ale z perspektywy czasu teraz nie żałuję :D

Gość rozkojarzona ja
hej wiesz w twoim wieku to normalne juz miec dziecko wiec nie ma co panikowac...gorzej jakbys miała mniej latek głowa do gory!!

Gość pączuś1111111111111
Jest prawdopodobieństwo zajścia w taki sposób w ciążę, a jeżeli zrobił to 4 razy to to ryzyko wzrasta.

Gość nvuwoiehrw
Może tak a może nie :D

Gość bojabojaboja
Straszne to co piszesz. Ja bym chyba rzuciła faceta jakby wykrecił taki numer. Możesz być w ciąży. Odczekaj i zrób test.