Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nurtujemmmsiemmm

powiedzcie ale szczerze

Polecane posty

Gość nurtujemmmsiemmm

co myslicie o laskach które ubieraja miniówki? Ja mysle że to dziwki, chcący załapć sponsora :) ubierają się tak bo chcą dac dupy, a zapatrz się na jej dupe to się ucieszy a odezwij się coś typu, hej mała pobaraszkujemy? to obraża się bo ona nie z tych hahahahahahaha

Gość ejeo
a ja mysle ze jestes grubaska ktora im tego zazdrosci ;p

Gość nurtujemmmsiemmm
jestem facetam, a ty pewnie jedna z tych dzi......ek

Gość kajtuś
nie szata zdobi czowieka:)

Gość ejeo
a ja nigdy spodniczki na sobie nie miałam co zlego ze podkreslaja swoja urode chyba ze perfidnie dupe wystawiaja to co innego

Gość nurtujemmmsiemmm
no miniówka to taka co dupe odsłania nie?

Gość białass czarny
ejeo te gówna nie podkreslają swej urody ! dają sygnał facetom, jestem łatwa, bo łatwo możesz mi wsadzić. kto mysli inaczej to albo jest jedną z nich albo jest głupi bardziej niż one

Gość ejoo
ee tam nic dziwnego nie widze w tym jest lato i ktos nosi krotka spudniczke ale jak nie przesadza

Gość laleczka miniówecZkaaa
ja noszę mini ibo jetsem seksowna!!! ci co mnie wyzywają to tempe grubaski, które mażą by miec taka firurę! koniec tematu!

Gość kajtuś
z założenia spódnica mini nie ma odslaniac pupy.. tylko ze niektorym laskom nawet mini jest za długa i ją skracają:) jesli tego nie rozumiesz to ja ci wyjsnie- kobieta jest z natury łowcą, zdobywanie frajerów to jej hobby, upokażanie - pasja. Najbardziej pożądanym celem jest facet żonaty bo tonajwiększe wyzwanie. Kokietują, kręcą tyłkiem przed każdym, a do tego zgrywają zakonnice święte notliwe i nietykalne przed innymi. Znałam taką co sypiala z żonatym facetem - sama miala męża, a po godzinach wyjezdzala na misje dokarmiac glodne dzieci:((... Także spódnica mini jest tylko kolejnym narzędziem pokus i ma na celu zwabić samca i złamać mu serce/życie/złamać życie osobom postronnym dla osiągnięcia satysfakcji i podniesienia swojej samoocey. END

głupie podejście, ja chodze w mini (a jestem po 30), chodzę bo lubię, bo mój mąż lubi, mam zgrabne nogi i dupcie, a co mi tam...niech patrzą :P

Gość nurtujemmmsiemmm
kajtuś pięknie to ujęłaś!

Gość kajtuś
Dziękuję:)