Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mJoasia

Pomocy

Polecane posty

Gość mJoasia

Witam:) mam problem wspłlzyłam z chlopakiem ale zabezpieczalismy sie i raczej to nie ciąża ale okres spóżnia mi się już 10 dni :/ zrobiłam dwa testy po terminie miesiaczki jeden rano drugi w nocy i wyniki były negatywne. Ostatnio wpołzylismy miesiac temu. Czy to ze dwa tygodnie temu miałam sczepionke na tezca mozze miec jakies znaczenie na test??prosze o odpowiedz

Gość Najwidoczniej masz teraz
cykl bezowulacyjny.

Gość mJoasia
To znaczy??? mozna przyblizyc temat ??

możesz mieć cykl bezowulacyjny,czyli nie miałaś owulacji i wtedy nie pojawia sie miesiączka.kobieta moze mieć nawet 2 takie cykle w roku. najlepiej poczekaj jeszcze kilka dni,powtórz test,albo idz do ginekologa. pozdrawiam :)

Gość mJoasia
A chodzi mi tez o to czy szczepionka na tezec mogła wpłynąc na to ze okres sie opoznia albo na sffałszować wyniki testtwó??? niewiem co mam juz robic to juz 10 dni :(

Gość saleminka8
jak miałas szczepionke na tężec to jesteś bardzo młoda wiec takie cos moeże sie zdarzyć,a co ma takie szczepienie do twojej płodności-NIC nie ma to wpływu! mogłas mieć cykl bezowulacyjny,ja kiedyś miałam cykl 56dniowy,wiec moja gin stwierdziła,że były to 2 cykle jeden dłuzszy a 2 krótszy i 1 bezowulacyjny i nie upieraj sie z szczepieniem,bo ono nie ma na to wpływu to tylko na tężec

Gość saleminka8
test negatywny -brak ciąży i co jeszce chcesz wiedzieć ZABEZPIECZAJ się

Gość mJoasia
Zabezpieczam sie i z jednej strony jestem pewna dzieki tym dwóm testom negatywnym ale z drugiej mysl ze okresu niemam juz przez 10 dni paralizuje mnie cała. A o tej sczepionce mowie bo kazda ewentualnosc chce wziac pod uwage. czyli szczepienie niemogło zaszkodzic na wynik testu :/ jak w tym tgodniu niedostane to ide do gin.Dodam ze w styczniu bardzo sie denerwowałam szkoła miałam pare ocen do zalicznia i to moze tez wpłyneło na mnie:(

Gość mJoasia
Czy te dwa testy ktore wykonałam daja dużą wiarygodnosc??? :(

Gość mJoasia
A prosze mi powiedziec czy prawidłowo to zrobiłam. Pierwszy test wykonałam 7 dni po terminie okresu nastepny dwa dni pozniej czyli 9 dni po terminie nadejscia okresu. Teraz mam 11 dni i go ciagle niema . powiedzcie czy w dobrych terminach wykonywałam testy. Czy jak zrobię np jescze jutro będzie on wiarygodny???