Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość końcówka wszystkiego...

w ostatnim czasie wszystko mi sie sypnęło...nawet nie mam z kim pogadać....

Polecane posty

Gość 30tka na karku
mysle ze to ten wyjazd go zniszczył, pracowal z norwegami , tam kazdy norweg zona w domu kochanka na wyjezdzie, picie od rana do nocy.. duza kase zaczal zarabiac...

30 latka wyslij do mnie email na adres kai1982@wp.pl jak chcesz zostac w kontakcie, a moze masz gg?

wyjazd mógł wplynac, ja cos o tym wiem - po 2 latach w duzym miescie bardzo sie zmienilam.. coś we mnie umarło.

słyszalam od zajomych, ktorzy pracowali w Norwegii że tam ludzie nie mają zadnych morali, wartości. Seks jest rozrywką, bardzo rozbudowaną grą dla wielu uczestników.

Gość ja tez czuje sie
ja juz ide spac. trzymajcie sie dziewczyny i moze uda sie nam znowu spotkac na forum.

Gość 30 tka na karku
dobranoc :)

Gość taka_maja
dziewczyny nie rozdrapujcie tego. nie mowicie juz o starym i złym. lepiej o tym co można zmienić i poprawiać. mi też jest smutno :(

Gość ja tez czuje sie
czesc dziewczyny, i dzien zaczal sie znowu do d... moj facet (byly?) oswiadczyl ze zamierza sie spotkac z inna i zaczac nowe zycie. wszystko przez to ze nie umie normalnie porozmawiac i zrozumiec mnie. mam dosc wszystkiego

ja tez czuje sie >witanko, przykre to co piszesz, facet sobie znalazl nowszy model czy co?