Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska45454

Yaz prosze pomozcie niewiem co sie stalo???/

Polecane posty

Gość kaska45454

hej mam problem tego typu ze biore chyba juz 8 opakowanie yaz regularnie kazda tabletke powinnam za 6 dni dostac okres a wczoraj i dzisiaj pojawilo sie po pare kropelek krwi!!!!!!!! niemaialm tak nigdy mozecie pwoiedziec mi co sie dzieje?? i co z zabezpieczeniem moim!! prosze pomozcie

Gość kaska45454
prosze odpowie mi ktos??

czasem takie krwawienie po prostu występuje. Kilka kropel to nie koniec świata, a nie kochałaś się ostatnio zbyt mocno?

Gość hehehhheee
ja bralam yaz pół roku i bylo ok , ale wiem ze w takiego typu tabletkach mzoe wystąpić nie okres , ale tzw plamienie między cyklem , wic chyba jets ok , moj gin mówil ze czasem dziewczyny nawet po yazie nie miały okresu po pare miesiecy bo ta przerwa 4 biale tabl ma byc krotak i krótki ma byc okres , a czasem jest zbyt malo obfity rówież

Gość ulalaaa
Jestem w takiej samej sytacji, moje krawienie po 4 opakowaniu trwało 12 godzin. nqawet nie bylo typowej krwi, skrzepów, nic, na tamponie troszke zostało, a tak to siuski zabarwione na czerwono. Też wyrywam sobie włosy z głowy, zastanawiam się czy to nie ciąża....

Gość kaska45454
Dzieki dziewczyny!! *AGUS* sex byl po klotni wiec moze troche bylo szybciej i wogole!! Ale ciaze mam wykluczyc?? w sumie to bylo pare kropelek!! ale tak sie boje!!

Gość kaska45454
mam tak samo a w necie niemoge znalezc odpowiedzi!! mialam przy drugim opakowaniu taka sytuacje ze dostalam okres po 15 tej tabletce ale dzownilam do lekarza i mowil ze mam sie niemartwic ze nawet jak niedostane okresu w bialych tabletkach a tabletki mam dalej zeby ciaglosc prowadzic!! ale wtedy mialam okres normalny po 15 tej tabletce i dostalam normalnie po 3 bialej!! a teraz tylko kropelki!! osiwieje przez ten tydzien

Gość kaska45454
ulalalaa jak znajdziesz odpowiedz na nasza sytuacje daj znac tutaj :)

Po pierwsze, możliwe że to po tym seksie, a po drugie, tak jak wcześniej pisałam , takie krwawienie sródcykliczne nie jest niczym nadzwyczajnym. Nie stresuj się, jeśli bierzesz je regularnie to nic ci nie będzie, ale żeby uspokoić sumienie zrób za jakiś tydzień test ciążowy. i na pewno nie jesteś w ciąży :)

Gość ulalaaa
ja przy pierwszych dwóch opakowaniach krawiłam, dosyć intensywanie. Ale nie miałam takiego problemu, że okres tzn. plamienie z odstawienia trwało chwile. poza tym to ja juz nawet nie wiem co to było. jutro test, bo robiłam po 13 dniach od stosunku, ale to chyba za wcześnie.

Gość kaska45454
*AGUS* dziekuje ci bardzo juz trzeci raz zmieniam tabletki wiecznie cos nie tak!! juz bralam yasmine yasminelle i rzadne mi nieregulowaly okresu!! ale to niemozna nazwac okresem !!

Gość kaska45454
ulalalaa prosze napisz jak go zrobisz co i jak oki??

Gość ulalaaa
z tego stresu to pisze już na raty, ja też po seksie miałam delikatne plamienia, było widoczne tylko na papierze toaletowym, trwało dzień. No a teraz ten dziwny "okres". nie znajde odpowiedzi, od prawie dwóch tygodniu siedze i szukam, tym bardziej, że się okazało, że brałam inne leki, które mogły obniżyć skuteczność yaz, pomimo tego, że leakrz rodzinny i pani w aptece powiedziały, ze nie mająwpływu i tak sięmatrtwie, tym bardziej, że czuje się ...dziwnie....

Gość ulalaaa
ale też stosunek miałam zabezpieczony prezerwatywą i bije się z myślami.....

Gość kaska45454
wlasnie ja mialam w nocy stosunek i bylo troche inaczej niz zawsze! zreszta wiadomo jak to po klotni!! kochalismy sie rano wstalam pojechalam do tesciow podtarlam sie i pach patrze troszke krwi potem do wieczora nic znowu sex i dzisiaj troszke krwi!! Boze co my przezywamy przez te ich konczenie w nas??? boze zatluke jutro!! a ja mam juz dwu letnia coreczke i niechce miec jeszcze dzidziusia!! ulalala a ty kiedy mas zmiec okres|???????

Gość kaska45454
no to jak mialas zabezpieczony to niemasz sie czym martwic!! ja biore tabletki ale konczy we mnie !!

Gość ulalaaa
ja miałam tydzień temu, dokładnie tydzień po stosunku.I dalej mnie bolą jajniki, i co 20 minut do łazienki chodze. Poza tym przy tym dziwnym okresie dostałam tkich skurczy, że musiałam się z pracy zwalniać, nie mogłam oddychać, nie wiem, może doszło do implantcji zarodka. Też tak mam, biore te tabletki i nawet prezerwatywe mamy, ale ......

Gość ulalaaa
no tak, że jakos za dużo wypiliśmy we dwoje, palce grzebalce, ale gumka nie pękła, nie zsunęła się, sama juz nie wiem.

Gość ulalaaa
a jeśli chodzi o plamienie po stosunku to mogło dojść do otarcia, i tym nie ma co się przejmować.

Gość kaska45454
ja tez juz niewiem okres powinnam dostac gdzies w sonote teraz ta co bedzie osiwieje chyba do tej soboty

Gość kaska45454
ja mam polip do wyciecia po porodzie i lekarz tez mi moiwl ze moze odpasc po stosuku ale bede wtedy mocno krwawic ale wiem na 100% ze on nieodpadl

Gość kaska45454
ja biore tabletki regularnie biore jedne na odchudzanie ale przepisal mi je ginekolog i niemaja wplywu na tabletki anty!! a alkohol jak mam sie napic to zawsze zrobie najmniej 3 godziny odstepu jak wezme tabletke

Gość ulalaaa
nie masz się czym martwić, takie krawienia się zdarzają, np. przez tarcie. jeśli bierzesz regularnie i ich pilnujesz to nie ma sie czym martwić.

Gość kaska45454
to w takim razie ty niemasz sie czym martwic bardziej odemnie skoro mieliscie jeszcze gumke :):) i mialas okres tydzien temu ja mam go dopiero dostac

Gość kaska45454
odezwij sie jak cos bedziesz wiedziec!! dlaczego tak jest i jak zrobisz test ale wydaje mi sie niepotrzebny!!

Gość ulalaaa
Naspisze wieczorkiem, oby jedna krecha....uciekam spać.dobranoc.

Gość kaska45454
trzymam kciuki za nas!!! zagladne tu wieczorkiem papa

Gość ulalaaa
Hej, jedna krecha, to już 15/16 dzień po stosunku, wiec to chyba nie ciąża. Zastanawiam się, czy to nie wina tabletek, bo serio źle się czuje, wymiotować mi się chce, odrzuca od kawy itp. no chyba, że test za wcześnie...

Gość kaska45454
to super!! nie!! test by juz napewno wykryl by ciaze bo mozna juz robic o wiele szybciej!! a jakie bierzesz tabletki?? bo ja juz zmienialam trzeci raz teraz juz mialam yasminelle,yasmine, a teraz biore yaz!! wiecznie cos nie tak!! pozdrawiam !! wiec sie niemartw test by wykryl bo minelo juz prawie 16 dni!!