Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiasiaasiaasiaasiaasia

co mam zrobic?????

Polecane posty

Mam pytanie uprawialam sex z chlopakiem kilka razy trwalo to chwile i za zadnym razem nie dochodzilo do wytrysku. Zrobilam kilka testow ciazowych i za kazdym razem wynik byl negatywny. Martwie tym wszystkim bo jestem jeszcze bardzo mloda , i okres spoznia mi sie juz kilka dni... Co mam zrobic????

Gość fafino
bzykaj się w pupkę

Gość niunka1991
to nie ma znaczenia ze nie było wytrysku , nie musi dojść do wytrysku zeby doszło do zapłodnienia ;] chociaż niektórym niedoinformowanym wydaje sie ze musi heh .. w plynie który wydziela mężczyzna w trakcie stosunku także znajdują sie plemniki.. ale miejmy nadzieje ze nie doszło :)

ale jak zrobilam kilka testow ciazowych a wynik byl negatywny????? to chyba oznacza ze nie jestem w ciazy... a ze miesiaczka mi sie spoznia kazdej sie pewnie zdarza

Gość niunka1991
no tak zdarza .. pewnie jeśli kilka testów wyszło Ci negatywnie to raczej nie jesteś :) a ile Ci sie spóźnia ??

ale jak zrobilam ich chyba z 5 , i wynik negatywny?? pomozcie mi jestem bardzo mloda :(((

spoznia mi sie jakies 4-5 dni....

Gość niunka1991
jeśli sie tak strasznie boisz to idź do ginekologa i to sprawdź :) uspokoisz sie

Gość niunka1991
4 dni może sie zdarzyć każdej .. a nie byłas chora w tym miesiacu , nie brałaś antybiotyku ?? bo mi np. prawie zawsze jak biore antybiotyk albo w ogole długo choruje to mi sie spoźnia albo przesuwa ..

mam dopiero 15 lat i sie wstydze troche isc niewiem czemu , a twoim zdaniem nie powinnam byc w ciazy , mimo ze okres spoznia mi sie kilka dni ???

no w sumie chora bylam ale nie bralam zadnych antybiotykow...

Gość niunka1991
moim zdaniem nie :) wiele razy mi sie spóźnial i potem wszystko było okey :) no widzisz jak byłas chora to może od tego , ale wiesz każdy organizm reaguje inaczej :) no rozumiem ja mam 19 a tez nie przepadam za chodzeniem do ginekologa

no w sumie mi tez sie wiele razy spoznial... ale teraz sie jakos bardzo denerwuje ;/ ale jak pojde do ginekologa i bede w ciazy ;( to nikt poza mna i lekarzem sie nie dowie rodzice??

Gość niunka1991
dojrzałość seksualna = 15 lat jeśli masz skończone obowiazuje go tajemnica lekarska tzn. w ogole go obowiazuje w każdym przypadku ale w naszym panstwie uprawianie seksu poniżej 15 roku zycia jest zakazane wiec nie wiem jak sie zachowa ten lekarz jak nie masz ukończonych 15 lat ... ale tez nie musisz mu na wstepie dawac nr. do rodzicow ... poza tym obstawiam ze na 90% nie jesteś w ciązy :)

no mam skonczone 15 lat. a cos trzeba miec przy sobie jakis dokument??? tez mysle ze nie jestem w ciazy... ; )

Gość niunka1991
nie no chyba dokument nie .. z reszta nie wiem bo nie byłam w takiej sytuacji :) nie jesteś na pewno :) a na przyszlośc uzywajcie gumek :) zaoszczedzisz sobie stresów

no ale jak sie idzie pierwszy raz do ginekologa to nie musze miec zadnego dokumentu???

Gość niunka1991
nie :) ja zawsz chodziłam prywatnie nigdy do panstwowego i zawsze do kobiety , polecam .. raz byłam u faceta bo słyszałam od kolezanek że faceci sa delikatniejsi i może to i prawda ale ile wstydu mnie kosztowało jak powiedział prosze wejśc za parawan i rozebbrac sie od pasa w doł to tylko ja wiem ... byłam purpurowa ze wstydu jak sie musialam rozkraczyć przed nim na tym fotelu ... i teraz juz tylko do kobietek :)

no gdybym szla to tez prywatnie , a ile gdzies kosztuje wizyta???? no tez do kobiety bym poszla : )) ale mysle ze nie mam potrzeby tam isc ;)

Gość dzikie węzęąę
niunka1991 z tego co widze to wlasnie TY jestes malo poinformowana. Moze i sa plemniki w preejakulacie, ale nie sa zdolne do zaplodnienia. a jesli juz to przed samym wytryskiem. i nie wierze w to ze masz takie doswiadczenie abys mogla byc ekspertem w tych sprawach. a ginekolog nie wykryje ciazy wczesniej niz w 5-6 tygodniu ;/;/ usg tak samo ;/;/ dla pewnosci robi sie test z krwi beta hcg ;/;/ proponuje Ci niunka1991 doksztalcic sie troche bo pojecie to Ty masz zerowe

Gość dzikie węzęąę
a i jeszcze jedno. od 16 lat mozesz isc sama do ginekologa, a nie od 15. kolejny raz pokazujesz brak wiedzy.

Gość no bo o co
do nauki a nie za seks sie brać . oj bedziesz kiedyś załować , będziesz..