Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna_bydgoszczanka

U znajomych w kamienicy strasznie cuchnie kanalizacją

Polecane posty

Gość fajna_bydgoszczanka

W Bydgoszczy na ulicy Bocianowo mam znajomych. Mieszkają oni w starej kamienicy. Problem w tym że ilekroć wchodzę do nich na klatkę schodową, to strasznie czuć smród kanalizacji :( Jak z nimi gadałam na ten temat to powiedzieli że oni nic nie mogą, bo właściciel kamienicy ma totalnie w dupie sprawę. A na zewnątrz znajduje się studnia i uważam że powinna zostać ona obejrzana przez hydraulika. No to wpadłam z moim chłopakiem (on ma firmę hydrauliczno-sanitarną) i powiedział że nic nie da się zrobić i w takiej sytuacji powinno podjechać WUKO. Czy wiecie może co to jest? Czy to jakaś firma czy może jakieś urządzenie... ? znajomym już się wymiotować che jak wchodzą do domu, a chłopak uważa że tak być nie może. Jeśli nic się nie da zrobić to obiecał że sam podjedzie mini-womą (takim samochodem dostawczym z taką pompą ciśnieniową) i udrożni śmierdzące przewody.

Gość discodaja
A szczury wychodza z kibla jesli tak to mam do zaoferowania I G

Gość igor co za imie
ja pierdole nie lepiej po prostu zadzwonić do senapidu i oni niech się kłucą, a twojej znajomej nic do tego bo przeciez legalnie mieszka i oplaca czynsz

Gość Po tam się wytwarza
Dziura która będzie zagarniac wszystko do innego wymiaru a lokalizacja jest przy odprowadzaniach i spływach.

Gość czytamy i piszemy bzdyry
wuko to czyszcza kanalizacje

Gość czytamy i piszemy bzdyry
chyba... :O

Gość Widok uzupełniony
Kupcie se IG PLUS myjki ciśnieniowę plus zadzwońcie na wuko to wukoorwia pod cisnieniem s.m.r.ó.d. I będzie miód.