Nigdy się nie całowałem 26 0 Napisano Luty 8, 2010 Zastanawiam się co może na niej zrobić gorsze wrażenie. Czy jeśli spróbuję się z nią całować i okaże się, że robię to do niczego (pewnie pomyśli, że skoro w tym wieku nie umiem to po prostu jestem kiepski a nie, że jeszcze nigdy się nie całowałem) czy przed jej powiedzieć, że nie umiem i ją poprosić, żeby mnie nauczyła. Może wtedy stracić w ogóle ochotę na całowanie się z taką ofermą, która w tym wieku jeszcze nie umie... A wy dziewczyny jak byście wolały? W ogóle skreśliłybyście chłopaka za takie coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
family man 0 Napisano Luty 8, 2010 Zdecydowanie, wygłoś również pierwsze trzy rozdziały standardu języka C++. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiki2211 0 Napisano Luty 8, 2010 oszalales??? nie przyznawaj sie ze jeszcze tefo nie robiles a juz napewno ni mow ze ona ma cie uczyc jesli nie chcesz sie skompromitowac w jej oczach... najlepsze wyscie: improwizuj :) calowanie naprawde nie jest takie trudne jak myslisz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bla bla bla ble ble ble Napisano Luty 8, 2010 malutki, chodz pocwiczymy, nauczek cie techniki całowania:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zoabcz se na Napisano Luty 8, 2010 daj spokoj chlopie ,ja sie calowalam z koleisiem ktory chyba calowal sie z setka innych dziewczyn i pwoem c ze to bylo bznadziejne----czulam sie jakbym jadla slimaka..... bleeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nobgkmd Napisano Luty 8, 2010 Powiedz jej, jak najbardziej. Powiez że nigdy sie nie całowałeś bo z prostytutkami się brzydziłeś (nie wiadomo komu wcześniej obciągały i czy umyły po tym zęby) a poza tym chciałeś to zachować dla tej jedynej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
family man 0 Napisano Luty 8, 2010 To o prostytutkach jest dobre, ale dla większego wrażenia wsadź jej palca w dupę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiki2211 0 Napisano Luty 8, 2010 nobgkmd no z tymi prostytutkami to juz przesadziles! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rew76 Napisano Luty 8, 2010 ja nie wiem o co chodz w całowaniu . Bo wsadzanie sobie jezyka do jamy ustnej wydaje mi sie oblesne . Jak to jest z jezyczkiem czy bez ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 2425 Napisano Luty 8, 2010 ja bym nie ostrzegała :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
family man 0 Napisano Luty 8, 2010 Ja na Twoim miejscu krzyknąłbym Uważaj ! a potem cicho wyszeptał "nigdy się nie całowałem z kobietami" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach