Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwrrr

czy ktoś ma pojęcie, co to może być?

Polecane posty

Gość wwrrr

Wczoraj w pracy (lekka praca fizyczna, umiarkowany stres, bo dopiero zaczynam), zrobiło mi się słabo, podnioslo mi się ciśnienie krwi, i miałam dziwne uczucie, że zaraz zacznę płakać. Już kiedyś miałam coś takiego, z tym, że wtedy byłam w naprawdę dużym stresie. I teraz, kieddy to się powtórzyło, zastanawiam się, czy to może ma jakieś konkretne podstawy zdrowotne, czy jest coś, o co powinnam szczegolnie zadbać. Dodam, że nie palę, od pół roku nie jem mięsa (miesiąc temu miałam badaną krew, było ok), i wczoraj byłam dość długo po posiłku. Może przesadzam, te dwa 'ataki' dzieliły jakieś dwa lata, ale zastanawiam się, czy to może nie jest coś konretnego. Dziękuję za ewentualne uwagi.

Gość kliklikla
może jakaś nerwica, stan lękowy? czasami takie przypadłości są mało zauważalne, jakby były w stanie uśpienia a potrafią się uaktywnić i dać objawy w różnych, nietypowych nawet momentach. Zalecałabym lekarza

Gość rude to wredne
atak paniki. tak sie objawił u ciebie. powodem jest nerwica.

Gość wwrrr
Jozio, pierwszy raz miałam to to, mimo, że jadłam mięso od 22 lat. To raczej nie ono ;) Dzięki wam wszystkim. W sumie nie wiem, co gorsze - ataki paniki, czy coś fizycznego bardziej. Najdziwniejsze jest to, że nie jestem nerwowa, ogólnie.

Gość wwrrr
Jakby ktoś tu jeszcze zajrzał, powiedzcie mi - do jakiego lekarza chodzi się z potencjalną nerwicą?