Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca0000

Zbyt Nerwowa

Polecane posty

Gość pytająca0000
szczerze jak to czytam to aż mam łzy w oczach czy sama doprowadziłam się do takiego stanu?

Gość pytająca0000
ja biore od razu cala paczke nie zly odlot

Gość Dr. Katarzyna Glejgens
Ziółek sobie zaparz!

nie masz sie co zalamywac, sporo ludzi przez to przechodzi. to nie twoja wina, moze cos jest nie tak w twojej glowie. jestes wybuchowa, ale zdajesz sobie sprawe ze krzywdzisz tym siebie i innych. ja ci nie postawie diagnozy, pomoze ci dobry lekarz, moze leki nei beda konieczne? wazne ze zauwazasz problem. choroby psychiczne wydaja sie ludziom czyms koszmarnym , strasznym,... a to choroba jak kazda inna, moze to zwykle zaburzenie, wyjdziesz z tego jesli chcesz. tylko musisz chciec ja tak jeden swoj zwiazek zniszczylam przez swoje napady. wiec dzialaj!

Gość pytająca0000
Dziękuje bardzo za dobre słowa i dobra rade. Będę działać obiecuję!:)

Gość nie mam dobrej rady
muszę się zebrać w sobie i zacząć działać. znajdę dobrego lekarza (poszukam opinii w internecie) i zobaczymy. tak dalej być nie może. dzięki mucho za natchnienie i dzięki pytajaca, ze napisałaś - podpięłam się pod Twoje pytanie. :)

Gość niesenna
mam tak samo jak Wy ale u mnie to pozostałość z dzieciństwa,tak wytłumaczyła mi psycholog po prostu w największym stresie powielam zachowanie mojej mamy dosłownie w nerwach używam takich słów jak słyszałam będąc dzieckiem a potem siebie samą przez to nienawidze ,koszmar

nie ma sprawy, powodzenia dziewczyny i pamietajcie ze nic nei przychodzi od razu, trzeba nad soba solidnie popracowac.

Gość pytająca0000
oczywiści mam nadziej ,że czujecie ten żenujący "podszyw"!!!,nie będę tego już komentować bo zapewne zapasuję komuś dobra zabawę i jeszcze nie" skończy":/// Ja też myślę,że to trochę po mojej mamie miała tak zwane "fochy",niestety moj ojciec nie byl tak wyrozumiały jak mój partner i często były awantury w domu....ehhh Wszystko niestety ma swoje konsekwencje,chcąc nie chcąc jesteśmy kopiami naszych rodziców wcześniej czy później.... Mimo,że powtarzamy sobie ..."nigdy nie będę tak jak on/ona"

Gość niesenna
dlatego potem mam straszne doły bo jak dziś pamiętam "nigdy taka nie będe",nie wiem czy mój partner wytrzymie moje kolejne furie,zawsze sobie przyżekam że już nie zrobie tego ale niestety to wraca,nie ufam sobie samej to jak nałóg zawsze wraca,pozdrawiam🌼

Gość Wiolinowa marta
Ja też do niedawna miałam problemy z napadami złości.Trzeba nad tym pracować najlepiej w formie psychoterapii,Ja niestety nie mogłam skorzystać z porady u psychologa w swoim mieście ,ale znalazłam w internecie wsrod poradni online osobę która zajęła się moim problemem ,nakierowała na własciwy tor i pokazała w jaki sposób sobie radzić.Bardzo mi to pomogło.

Gość agresorka83
A możesz podać jakieś namiary i czy to jest płatne?

Gość pytająca0000
Dziewczyny zadzwoniłam do lekarza. Na 17 lutego mam wizytę.

Gość pytająca0000
jakie to portale ? jakieś konkretne rady...?

Gość Wiolinowa marta
Podam Ci maila do tej pani Psychoporadnia@o2.pl ,ja płaciłam 20 zł za poradę więc stosunkowo niewiele w porównaniu z innymi takimi usługami

Gość niesenna
Wiolinowa -powiedz gdzie mam poszukać ,jakiś namiar i fakt czy to jest za odpłatą?

Gość agresorka83
dzięki bardzo

Gość pytająca0000
super,dzięki.

Gość niesenna
też śliczne dzięki ,pozdrawiam

Gość pytająca0000
Dziewczyny musimy się za siebie wziąć,nie można nikogo wystawiać na takie ciężkie próby....

Gość niesenna
pytającaOOOO-dokładnie masz racje:)

Gość Wiolinowa marta
Właśnie dziewczyny brac się za siebie ,odrobina wysiłku i dacie radę