Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śpiący Leniwiec

TAK funkcjonuję polskie urzędy

Polecane posty

Gość jelenie na rykowisku
bez kitu :D zawsze mi sie przypomina ta scena w urzedach :D:O

Gość klikuklikam
urzędnik do 12 walczy ze snem , a po 12 z nudą

Gość spinka85
Co Wy tak narzekacie? Urzędnicy to doskonali partnerzy w małżeństwie... Jak przychodzą do domu to są wyspani i wypoczęci. A i gazetkę mają już przeczytaną...

Gość jestem na urlopie
a wiekszosc z was co teraz robi?jestescie w pracy i tez sie opierdalacie z autorka tematu na czele:pwiec moze leniwcu---nomen omen idealna ksywka dla ciebie----wezmiesz sie za robote za ktora ktos ci placi a nie marnujesz czas na pierdoly:p uwazaj bi ci szef zablokuje dostep do kaffe:pczego ci zycze:)jedna znudzona pseudopracownica mniej:)🖐️

hahhahaha....Orange...zal Ci doopę ściska, że Ty w pracy nie masz dostępu do kafe? :D Widocznie taka zołca z Ciebie, że Ci zablokowali :P

Gość jestem na urlopie
mam dostep do netu ale nie zajmuje sie w pracy pierdołami:)widocznie jestes goncem albo pracujesz na jakims malo waznym stanowisku,gdzie pierdzisz w stolek,parzysz kawe itp,oczywiscie bez obrazy,ale takie sa fakty:) stwierdzam tylko fakty:)

Gość jestem na urlopie
albo sie leniwcu w pracy opierdalasz i dostajesz bęcki za niewykonane zadania albo jeszcze nie zauważyli ,że jesteś zbędna,ale to kwestia czasu:) ciesz się moja drohga póki mozesz:p

Gość spinka85
Jak to gdzie? Na swoim i kafe pije kiedy chce :P

Gość jestem na urlopie
no wlasnie wszyscy widzimy czym się zajmujesz:D NICZYM:p pierdzisz w stołek i przegladasz kaffe :p nic twórczego:p

Gość spinka85
ja to nazywam "badania rynkowe" ;P

:D oj Orange....napiszę tak...mniej wiesz, dłużej żyjesz :D Po co mam Ci podnosić ciśnienie piszec że jestem w pracy nie zastąpiona? Ja po prostu potrafię zagospodarować sobie czas tak, żeby i na kafee móc wejść :D

Gość jestem na urlopie
leniwiec rozumiem ,ze podbudowujesz swoje ego robiąc za kogos lepszego niż jesteś w rzeczywistości:) ale to tylko wirtualny świat,pamietaj o tym jak równiez o tym,że nie ma ludzi niezastapionych i zawsze sie znajdzie taka co lepiej od ciebie parzy kawę i ładnie sie usmiecha no i nie marnuje tyle czasu na bzdety🖐️

hahahahaha.....:D Orange....jesteś słodka w tej swojej zazdrości :D A dowartościowywać się nie muszę....bo nie jestem pustą laleczką (zapewne w przeciwieństwie do ciebie) :D i na szczęście nie mam w sobie tyle nienawiści i zazdrości co TY :D

Gość a jaaaaaaaaa
superrrr :D :D ale sie uśmiałam :D :D :D W Zusie też tak pracuję :) :)

Gość wszyscy jesteście urzędasami
i sami z siebie się smiejecie:D Leniwiec obsłuż petenta zanim naczelnik ciebie z roboty wyleje:D:p

Gość jestem na urlopie
nie zazdroszcże tobie leniwiec:D nie wiedziałam,że to miał być top na którym wszyscy się muszą z toba zgadzać:D:p przyprowadz jeszcze kilka swoich koleżanek biurw z innego topa i niech na pomarańczowo ci posłodzą :D bo na czarno nie mają odwagi:D:p

Gość i tak o to
dwie godziny przeznaczone na pracę poszły się czesać:) autorka tematu narzeka na pracę innych a sama daje przykład jak być leserem i nierobem:)dała dowód na to jaką jest sumienną pracownicą,tylko współczuć jej szefowi:o no coment

hahahha :D oj, orange...widzę że miałaś kiepski sex tej nocy (a może i nie tylko tej...) i dlatego chcesz odreagować :D spoko...mnie to nie rusza....zgodnie z cytatem w mojej stopce :D

Gość SZEF LENIWCA
Ale ja ją kocham. Co mogę na to poradzić ? :-o 😭

Nie bangla ! Ale wiem co to za scena, zaświadczenie A38 które muszą zdobyć w domu który czyni szalonym.

Dzięki za buziaka Leniwiec. W moim wieku to już trzeba kombinować, żeby się na jakiegoś załapać :p ;)

Gość leniwiec a ty w ogóle
wiesz co to SEX:D:p takiego zakutego łba jak twój nic nie jest w stanie ruszyć:D:ofajnie dajesz sie sprowokować i o to nam chodzi:D:p