Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicjaodciałniebieskich

Jak kobieta powinna w łóżku postępować z mężczyzną?

Polecane posty

Czy powinna pokazać swój wielki temperament i robić to na co ma ochotę? Czy on się może wystraszyć takiej kobiety? Np jeśli jestem kobietą, która lubi takie rzeczy jak: lizanie jego jąder, kucanie jemu nad twarzą, nadstawianie się do lizania, klękanie przed nim i robienie loda, lizanie jego całego ciała, masturbowanie się przed nim, proszenie o włożenie palca w tyłek, lizanie jego palców, połykanie, mówienie świństewek itp... Czy on nie ucieknie? Może lepiej grzecznie leżeć i dopiero po ślubie pokazać co się lubi? Boję się, że jak zobaczy co naprawdę lubię, zostawi mnie w panice, że jestem zboczona:(

Gość Ta tak ten w lustrze to ja
Jak się zesrasz i szyderczo zaśmiejesz to może być lekko zszokowany.

Gość 25cio letni prawiczek
,ale to co powiedziałaś jest fajne ...nawet takiemu prawiczkowi ja ja by się podobało :D

Wystraszy sie jak zrobisz to wszystko naraz:P Wszystko jet fajne ale wprowadzaj to stopniowo, nie powinnien uciec tylko bedzie cie wielbił...:D:D:D

Gość ona**
Prawdziwa kobieta jest damą w salonie, kucharką w kuchni, a dziwką w sypialni.

Gość pallissa
moim zdaniem faceci takich kobiet szukaja,wiec do dziela codziennie jakas nowosc.

Będąc taka masz niemal pewne że nawet nie pomyśli o zdradzie ;] Ja również myślę że każdy facet marzy o takim właśnie podejściu do seksu.

Gość mi mój mężczyzna powiedział
a ma 28 lat więc zna się na rzeczy, że MĘŻCZYZNI NIE LUBIĄ TAKICH WYUZDANYCH KOBIET ( o ile chca byc z nimi na powaznie, a nie tylko dla seksu) - bo wtedy wlacza im sie czerwona lampka typu "gdzie i z kim Ona az takich rzeczy sie nauczyla" rozumiesz? Mysle ze odkrywaj lepiej swoje karty stopniowo no i warto rozmawiac o swoich potrzebach. facet tez moze sie przestraszyc Twojego tempreramentu o ile ma spokojniejszyi moze sie bac ze nie sprosta Twoim wymaganiom.

"MĘŻCZYZNI NIE LUBIĄ TAKICH WYUZDANYCH KOBIET" Nie mężczyźnie tylko chłopcy i nie nie lubią tylko się ich boją...

Gość Mówią na mnie MR.
AlicjoOdCiałNiebiskich --> 90% robie ze swoją dziewczyną i jest zaje***e :) Czasami tak sie ostro potrafimy zabawić, ze gdyby to ktos widział, to by nas zamknął za znęcanie. :) My to lubimy. Nie wyobrażam sobie teraz laski, z którą miałbym sie kochać wykonując tylko ruchy posuwiste. Z nudów bym zasnął. Jestes jedną z kobiet, które warto miec, bo wiesz o co w tym chodzi...... Znam laski, które przez całe zycie do buzi nie wezmą, bo to ujma i obrzydzenie...... wspołczuje ich facetom. Z tobą on bedzie szczesliwy, tak jak ja z nią :)

Oczywiście nie zrozumcie źle ;-) Mysle ze odkrywaj lepiej swoje karty stopniowo no i warto rozmawiac o swoich potrzebach. facet tez moze sie przestraszyc Twojego tempreramentu o ile ma spokojniejszyi moze sie bac ze nie sprosta Twoim wymaganiom. Tu masz rację.

on ma duży temperament, ale boję się, tym bardziej, że właśnie on tak na mnie działa, z innym facetem nawet nie wyobrażam sobie by coś takiego przyszło do mej głowy... To jego spojrzenie, takie elektryzujące, mocne ciało, zaznaczam, że penis standardowy, ale reszta po prostu onieśmielająco podniecająca:P