Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nattttalia

Podklad kryjacy- pilnie potrzebny!!!!

Polecane posty

Gość Nattttalia

Mialam do tej pory podklad rimmel- lasitng finish. Kolor natural beige. Chcialabym teraz jakis podklad o podobnej konsystencji i kolorze. Mam ciemna karnacje i wlasciwie polowa z podkladow jest za jasna. Moze ktos mi polecic dobry podklad kryjacy i w podobnym odcieniu, zeby minimalnie sie roznil. Obecnie rimmel nie jest dostepny w moim miescie:( brak wszedzie. Mam problem z cera i musi byc to podklad dobrze kryjacy i i w takiem kolorze jak tamten. Pomocy:( Nie wiem zupelnie na co mam sie zdecydowac.

Gość rude to wredne
A wypróbuj True Match Loreala. To jest leki ale świetnie kryjacy podkład. mam problematyczna cerę i za pomocą tego podkładu wyglądam jakbym miała zdrową skórę. zaskórników i dziurek po nich nie widać, jeśli cos mi dodatkowo wyskoczy to tuszuje korektorem mineralnym, który jest kapitalny. Podkłam nie tworzy maski na twarzy co jest najwazniejsze!

Ja też polecam Lasting Performance, dobrze kryje też Revlon Kolorstay ale jak dla mnie jest za cieżki.

polecam 'forever' diora - jest bardzo lekki, niemal niewidoczny, a swietnie maskuje moje problemy :)