Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on13579

POMOCY ona nic nie czuje

Polecane posty

Gość on13579

Witam was :) mam problem i nie wiem co robic :( chodzi o to ze gdy robie minetke mojej dziewczynie ona nic nie czuje :( lezy na lozku patrzy na TV :( a gdy robie jej palcowke jest zadowolona :) czy ja robie cos zle czy z nia jest cos nie tak?? pomozcie mi :( gdy uprawiamy sex rowniez jest zadowolona tylko przy minetce ona nic nie czuje :( kocham ja bardzo i zalezy mi na niej i chce jej dac wiele przyjemnosci :) dajcie jakies rady jak to robic by bylo jej dobrze?? co moze byc glownym powodem tego ze ona nic nie czuje?? Pomozcie blagam :( pozdrawiam was :)

Gość kkatarzyna79
może po prostu robisz to za słabo albo nie w tym miejscu gdzie trzeba. Trzeba trafić w czuły punkt żeby zadziałało. Ale to najlepiej wie ona -więc radzę porozmawiać z Nią.

Gość kkatarzyna79555
Może robisz nie w tym miejscu co trzeba albo za słabo. Trzeba trafić w punkt żeby było miło. Ale to Twoja dziewczyna wie najlepiej gdzie.

Gość okiennica
to moze telewizor wyłączcie ? no choć na czas minetki :)

Gość on13579
rozmawialem z nia juz nie raz :( ona sama nie wiem w jakim miejscu ja mam robic by bylo jej dobrze :( juz sam nie wiem co z tym zrobic :( nie chce jej zostawiac z powodu minetki i nie chce by ona mnie zostawila ze nie umiem jej zrobic dobrze minetka :(

Polecam Ci 2 rzeczy Spróbuj językiem penetrować dokładnie wszystko. lub zapytaj czy po prostu to lubi. :) Pozdrawiam :)

Gość kkatarzyna79555
niech sobie najpierw sama dobrze zrobi palcem to będzie wiedzieć gdzie ma to miejsce

Gość on13579
No ona chyba nie lubi minetek bo tylko przy niej nic nie odczuwa :( a ja uwielbiam to robic :( przy palcowce i przy sexie jest inaczej...jest zadowolona krzyczy jeczy :)

Gość ale masz problem.
ile masz lat dziecko? 16? masakra,jak takie dzieci zabieraja sie do sexu:O widocznie nie lubi minetki,ja pierdziele,zostawiac kogos z takich blachych powodow,jeeeeeeeny

Gość niunka1991
a ile ma lat twoja partnerka ?? i jak dlugo jesteście razem ??