Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bolące serce

odmowa podziałała jak spotkanie z ciezarowka

Polecane posty

Gość Bolące serce

A więc od kilku tygodni bardzo podobała mi się pewna dziewczyna, koleżanka. Nigdy nie miałem dziewczyny (obecnie mam 18lat) i nie zamierzałem mieć, nawet tak bardzo na nią nie naciskałem, po prostu lubiłem z nią przebywać. aż dwa dni temu coś w mnie pękło... nie wiem dlaczego, ale zaprosiłem ją na spotkanie, no niech będzie: na randkę i wtedy ona odmówiła, powiedziała, ze widziała że mi na niej zalezy ale ona nie chce, ze chce zostać przyjaciółką tylko!! Odprowadziłem ja do domu i wróciłem do siebie. Od tego momentu się do mnie nie odzywa a ja cały czas na myśl o niej czuje ogromny ból w mostku. teraz troche osłabł, ale gdy od niej wrcałem to niemal miałem problemy z oddychaniem nigdy sie tak nie czulem, choc prawda jest ze nigdy nie zabiegalem o dziewczyne... czy to normalne? i czy moge cos zrobic by ją przeprosić?

Gość Bolące serce
dlaczego nie warta? jest super dziewczyną: inteligetna, towarzyska, sympatyczna, ładna! KAŻDY tak o Niej mówi to prędzej ja Jej

Gość to nie ja byłaaaam ewąąąą
Niestety, to się zdarza - tzw. nieszczęśliwa miłość, co to aż za mostkiem gniecie ;) Napawaj się tym uczuciem, bo z wiekiem takiej intensywności już nie będzie.

Gość Welkaaaa
ludzie ale wy durni;]..to ze dziewczyna odmowiła to nie znczy ze jest nic nie warta-miala do tego prawo!! a to ze autor poczuł sie zle to juz inna sprwa chyba kazdy by sie poczuł tak jakby ktos mu wprost odmowił;/

Gość Karel 34
ja bym wszyskim opowiadał,ze ona jest szmatą i puszcza się za kasę, rozrzuciłbym ulotki z jej zdjęciem i adresem domowym. Mowilbym wszytskim,ze usunęła dziecko, które miala z murzynem, że ma aids, ze gwałcił ją ojciec, po miesiacu bylaby skończona daj jej nauczkę

Trudno by czuł zadowolenie spełnienie wymieszane z podnieceniem :O Poczuł się jak gówno i dobrze, bo w życiu nie jedno rozczarowanie go spotka, nie jedna kobieta go zaskoczy nie jeden facet wychuja.

Gość Bolące serce
ale to naprawdę okropny ból... nawet teraz, gdy to piszę czuje go i tal jest zawsze gdy myślę o tym wydarzeniu. jak sprawić by to przeszło

Będziesz jak Kajl z lodowym odłamkiem w sercu :classic_cool:. Pamiętaj że nic tak nie hartuje jak życie, będziesz wiedział że kobieta może w najlepszym momencie się rozmyślić i powiedzieć stop :classic_cool:

Gość Bolące serce
skąds ten motyw znam, mógłbyś mi przypomnieć? wiem, że się może rozmyślić... ale mogłaby chociaż podać powód... a tu tylko "NIE bo nie"