Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama zabawnej trójeczki

Mamy 3 i więcej dzieci

Polecane posty

Gość Mama zabawnej trójeczki

Zapraszam na rozmowy o naszych dzieciach http://cafe-mama.phorum.pl/ rozmowy bez podszywaczy

Gość gość
Chcialabym miec dziecko, chociaz 1. Na razie moge o tym pomarzyc, bo jesli mam je miec, a nie bede w stanie zapewnic mu godnych warunkow to bez sensu. Mam niestabilna sytuacje zawodowa, mieszkanie stale wynajmuje itd.... szkoda mi siebie i innych - w podobnej sytuacji ludzi. A tym ktorzy sa w odmiennym polozeniu GRATULUJE - szczerze i serdecznie. Nigdy nie zrozumiem rowniez ludzi, ktorzy maja 3-5 dzieci, a zamartwiaja sie, jak dalej zyc i za co zyc. To po co Wam tyle dzieci - czasy niekontrolowanego rozmnazania skonczyly sie, bo jestesmy swiadomi i jest duzo metod antykoncepcji.

Gość gość
My mamy 4 synow. Zdecydowalismy się na trzecie ,miała być córeczka a tu niespodzianka bliźniaki:) Jest duzo pracy orzy dzieciach ,ale do sprzatania mamy pomoc domowa...

Gość gość
Ja mam 29 lat i 3 dzieci. Starszak nie planowany(10 lat) reszta planowana . Nie uwazam ze jest ich zaduzo, jest w sam raz . Stac nas na ich utrzymanie(nie mieszkamy w pl)ja nie pracuje,zajmuje sie domem. Maz pracuje od 4 do 12 wiec tez caly dzien jest z nami;-)

Gość gość
Hej mamo wyżej gdzie mieszka sz?

Gość gość
ja mam 3 dzieci córka 13 lat syn 11 córka 10. Jestem młodą mamą urodziłam przed 18-stką gdybym mogła cofnąć czas!! nie chodzi o dzieci bo życie bym oddała sąwszystkim co mam ale o ich ojca

Gość gość
Co się stalo z ojcem Twoivh dzieci?

Gość gość
nie wiem gdzie miałam oczy rozkładając mu nogi ale tak to jest jak sie nie ma autorytetu we własnych rodzicach i zero wsparcia rozmowy zachodzi się w ciążę w wieku lat 17

Gość gość
To, ile miałaś lat jak je urodziłaś? Skoro tak młodo, to będziesz miała czas na ułożenie sobie życia po 30-tce.

Gość gość
Mam dwójkę rok i trzy :) i mam trzecie w brzuszku:)

Gość gość
alkoholik zawsze lubiał sobie wypić ale z czasem więcej częściej aż w końcu mnie to przerosło. ojciec moich dzieci ma sie dobrze jesteśmy po rozwodzie 5 lat a skur... mieszka z nami i ani myśli sie wyprowadzić bo mu dobrze ja płace rachunki a on nabrał kredytów wszystko przegrał teraz sprawa za sprawą nic mu nie zrobią bo co jak bezrobotny

Gość gość
To tak podobnie jak ja,rodzice wyjechali porzucając 16stke,po 19 raz pierwszą miłość,21 jak urodziłam. Zostalam sama w wieki 25 z dwojgiem synów, znalazłam miłość i mamy bliźniaki(mój wpis powyżej)

Gość gość
najstarsza urodziła sie przed moją 18-tką to zdecydowanie za wcześnie na macierzyństwo ja mam teraz 31 lat

Gość gość
mam kogoś spotykamy sie ale żeby zamieszkać to nie wiem u niego nie chcem ma fantastyczną siostrę z którą cały czas byśmy się żarły u mnie niemożliwe

Gość gość
Razem mamy piątkę dzieci , mój maz ma córkę .jest ciężko jezrliu chodzi o prace,ale bez pomocy juz nie dawał am rady,wszystkie urodziny i imieniny ,święta rok szkolny..... Cale szczęście ze mamy kase,niue mieszkańcy w pl bo byśmy padli u z glodu

Gość gość
Wyrzuc tego alkoholika na zbity pysk , bo tylko dzieciom zniuszczysz dziecinstwo.

Gość gość
chętnie ale jak?eksmisja bezskuteczna sędzia stwierdziła że nie zachowuje sie rażąco nagannie i to nie jest powód do pozbawienia go dachu nad głową jedyne co to spłata ale koszty sprawy kosmiczne i spłata nie wiem ile -mieszkanie komunalne

Gość gość
Naprawdę wspolczuje Twoim dzieciom i Tobie,bo wiem co tzn...

Gość gość
mi nie trzeba współczuć nawet tego nie chcem ale dzieci strasznie mi żal!!! czuje sie winna a za razem bezradna jestem ich matką jedyną osobą na której mogą polegać a nie widze sposobu na pozbycie sie tego karalucha mamy tylko 2 pokoje w jednym jestem z dziećmi w drugim pan i władca świata wszystko w jednym pokoju każdy zero prywatności

Gość gość
Ja mam jedno w drodze.Za tydzień mam termin.Na jedno nas stać a drugiego już nie chcemy.

Gość gość
Trud macierzyństwa to najwspanialsza rzecz jaka mnie spotkała