Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bad Romance

Jestem z jednym a myślę o drugim

Polecane posty

Gość Bad Romance

hej. jestem z moim obecnym chłopakiem prawie 3 lata, oboje mamy po 19 lat (rocznikowo 20). Układa, a raczej układało nam się dobrze. Razem chodziliśmy do LO, teraz wspólne studia. Troszczy sie o mnie, widać, że mu zalezy. Jednak obawiam się, że chce mnie mieć tylko dla siebie. Krzywo patrz, gdy rozmawiam z innymi chłopakami. Tak się złożyło, że spędzaliśmy sylwestra u wspólnych znajomych, gdzie był ON. Wygląd, jak dawny ideał z mojej "szczenięcej główki" - brązowe oczy, czarne włoski, i na dodatek ubiera się jak skate (co uwielbiam). Od sylwestra utrzymujemy mniej więcej stały kontakt - gg/sms/skype. Kocham mojego obecnego chłopaka, jednak nie chce żeby mnie kontrolował strasznie a ostatnio TYLKO się kłócimy. Ale z drugiej strony myślę tylko o drugim, a on jest o 3 lata młodszy, w marcu kończy 17 lat. A czasem wydaje mi się, że jest dojrzalszy od mojego chłopaka... Co robić? Jestem rozdarta:/

Gość smierdziel
:o :D

"Jednak obawiam się, że chce mnie mieć tylko dla siebie." :S Na Boga! Jesteście w związku, czego oczekujesz, że ma chcieć?! Po prostu masz syndrom osoby co chce jak nie ma... Zapewne. Wyobraź sobie, że nagle Twój facet pozwala Ci na stosunki z innymi facetami i ma w dupie to co robisz i łączą was tylko miłe spotkanka... Fajnie?

W sensie, że chce mnie cały czas kontrolować. Potarfi zrobić mi awanture jak jakiś się na mnie spojrzy/odezwie. Fajnie, nie?

Napisałaś, że myślisz o innym będać z nim... Takie rzeczy się czuje. Sama po tym co piszesz odpowiadasz sobie na pytanie czy mozna Ci ufać.

Wyobraź sobie, że Twój chłopak jest z Tobą a woli inną. Może czas na rozstanie w takim razie? Jesteś ewidentnie znudzona.

Nie wie sam , bo piszesz też, że kchasz obecnego chłopaka a myslisz o drugim... Co sprawia, że myśle, że na razie odpowiedniego nie znalazłaś.

Mam prawie 20 lat, studiuje matematykę w Warszawie, mieszkam już sama, a nie wiem z kim chce być :/

Bo żaden z nich nie jest chyba "TYM" a z drugiej strony chcesz być z kimś i potem jest tak ciężko. Może po prostu skup się na sobie. Jesteś bardzo młoda więc nie musisz się tak katować psychicznie z powodu chłopaków.

Odczuwam też pewną presję, bo wszyscy w kółko mi ćwierkają, że z obecnym chłopakiem to zawędruję aż pod ołtarz. To piękne, ale cholera, ja mam 20 lat;x i nie wiem, co mnie spotka jutro.

Gość Principles of love 19
hej, mam to samo, mam chłopaka od 5 lat , ja mam 20 on 25, jest kochany zależy mu na mnie stara się bardzo, opiekuńczy w 101% , zaradny, poukładany, inteligentny, bardzo bardzo przystojny, a mimo to bardzo wierny choć okazji miał wiele ani z jednej nie skorzystał, nie mogę mieć do niego żadnych zastrzeżeń , a mimo to od roku podkochuje się w innym facecie,

Możliwe że kochasz chłopaka, ale powiedz mu tak : "Słuchaj, zalezy mi na tobie, jesteś świetny, ale słuchaj, studiuje, mam mętlik w głowie, jestem zmęczona... Lubie ludzi i bawić się, ale jestem z TOBĄ. Dlatego nie bądź zazdrosny jak z kimś gadam, bo ja lubie ludzi, chce się przyjaźnić i to, że jesteś moim facetem nie daje Ci prawa do tego byś był całym moim życiem. Gdy masz pretensje o bzdury czuje, że chce od Ciebie odpocząć. Chce byśmy byli szczęśliwi, byś mi wierzył i byśmy mieli przestszeń. " Sądze, że możesz być zmęczona jego bręczeniem i dlatego widzisz innych ludzi w lepszym świetle niż jego samego.

ciężko powiedzieć, choć wiem że tamtemu się podobam bo stara się o mnie, ale coś mnie trzyma u boku obecnego, to jest ciężkie jak cholerka określić co to za magnez działa, ale nie umiem samowolnie odejść od niego

Gość bo laski middot 20 lat
maja najebane w bani , wadliwy towar

ciężko by mi było odejść od niego, wiem że nie dał by za wygraną tak łatwo, kiedyś chciałam sprawdzić jak zareaguje, to było w wakacje te, no i napisałam mu sms że chciałam bym przerwy, to siedział pod moim oknem całą noc, mieszkam na 1 pietrze, wychodzę rano na balkon a on tam stoi z 20 wielkimi różami, oczy zapłakane, i błagał żebym nie odchodziła. Ostatnio zaczął zagadywać o ślubie.... zaczyna mnie tym wszystkim powoli wkurzać już.

kto ja? pisałam już

w tym roku w lipcu mam 20 a mój chłopak 25

Ajj sorki, nie zauwazyłam. Ja w kwietniu kończę 20. Czuję się jakbym stała pośrodku pokoju pełnego ludzi, głośno krzyczała...a nikt mnie nie słyszy:/