Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZimnawyrachowanaSucza

Spędze walentynki na delegacji, czyli z kochankiem

Polecane posty

Mąż ma wersję, że jadę na szkolenie ^^ a ja wybieram się w góry z Kochankiem na kilka dni, pełne seksu, namiętności i rozkoszy ! Br... juz mam dreszcze na ciele na samą myśl :)) a mąż pantofel w domku , mmm a ja bede brykac z kochankiem. życie jest piekne :)

Gość kochanek Zimnej...itd...
Niestety moja droga:( Przykro mi, że dowiadujesz sie o tym w ten sposób ale nici z wyjazdu...tzn nici z wyjazdu z Tobą...przykro mi ale odkryłem w sobie skłonności gejowskie i podczas gdy Ty bedziesz w delegacji ja i Twój wspaniały małórzonek będziemy sie zapinali w kakałko i robili inne cudowne rzeczy.:P

Pozatym nie zasługujesz na mnie!! Jako suka do ruchania nie masz nic do zaoferowania...że pozwole sobie tak zarymowac. Smierdzą Ci stopy i jedzie CI zryja...jeszcze gorzej niż spod pazura. Jeździłem z tobą tylko dlatego, że sponsorowałaś wycieczki....ruchałem Ci na szybko a potem leciałem na miasto i zaliczałem naprawde fajne suki!!!!:classic_cool:

Oczywiście, że sobie robiłam , kochankowi też:) teraz to normalka, zacofańcze;) Do tego idioty, powyżej : uśmiałam sie :)

coś pomyliłeś gołodupcu :) nie do tej kobiety piszesz.Ja mojemu kochankowi nic nie sponsoruje :)

Ja też sie uśmiałem jak sobie dawałaś wmówic, że jesteś piękna i namiętna:D Z przykrością a raczej teraz z zadowoleniem stwierdzam, że twój mąż jest atrakcyjniejszy niż Ty pod każdym względem...szczerze mówiąc to ma nawet większe cycki:P:P

Buaha :) A idźże Gołodupcu do swojej kochanki , niech Cię sponsoruje. W końcu w fabryce się niewiele zarabia. No i spać zmykaj, bo jutro o 6 kartę odbijasz w fabryce :) A w szatni jeszcze przecież kolega w kakałko musi Cię zerżnąc :)

A te góry, w które mieliśmy jechac to nazywają sie góry dymarskie?...przypomnij mi kochana:) Oj nieładnie tak sie zwracac do byłego kochanka. A jak Cie biczowałem moim wielkim kutasem po twym żałosnnym pryszczatym ryju to innaczej śpiewałaś.:P:P

No wreszcie wiesz gdzie Twoje miejsce!!! Twój mąż pantoflarz nie potrafił dac Ci tego co ja. Zawsze lubiłaś byc ponizana i to do tego stopnia, że nawet mógłbym nasrac Ci na ryj a i tak byłabyś wniebowzięta....waszej natury nic nie zmieni...:O

Gość Miłej zabawy
i wesołych walentynek 🖐️:)

Może faktycznie ten jeden raz pojade z Tobą w te góry jeszcze...tak z litości:P przywiąże Cie do słupa na krupówkach i niech dymają Cie okoliczni bacowie, ich barany i ten biały niedźwiedź...moze cykną Ci z nim fotke...będzie to jedyne oryginalne zdjęcie z jego udziałem. Powinnaś byc zadowolona z takiego planu na walentynki...W ostateczności poprosi sie małysza żeby po locie wylądował Ci telemarkiem na piździe słoneczko Ty moje...PAPA

Gość takich pojebow to od razu
do komory gazowej

Niestety komory gazowe zostały wycofane z publicznego użytku...boleje nad tym bo można by w nich podusic takie suki jak autorka topiku...choc osobiście przypuszczam, że to provo:P

Gość ZimnaWyrachowanaSucza
mówię Ci gołodupcu, coś pomyliles. Ja sie z taka biedota i marginesem spolecznym,jak Ty nie zadaje;) Ale widzę, że Cie to bawi, więc pisz sobie do woli :) Poki ferie trwaja;)

ehhh słownictwo mowi za siebie, rynsztokowy Żigolo:) odbytem zbierasz na Antała , no to też jest sposob na zycie :)

Gość no i dobrze i zajdz
w ciaze szmato:D prowokaaaacjaaaaaaaaa

Mąż ma wersję, że jadę na szkolenie ^^ a ja wybieram się w góry z Kochankiem na kilka dni, pełne seksu, namiętności i rozkoszy ! " pomarzyć dobra rzecz :D zalewaja juz ugotowana ?

Gość AaliyahHaughton
a Twój mąz sobie zasługuje na takie traktowanie????

Dobra czas sie ujawnic:P Tak ZimnawyrachowanaSucza...jestem z marginesu społecznego:P Z tego marginesu który nie zdradza, nie donosi, stara sie byc uczciwym i dotrzymywac danego słowa. Faktycznie jest to margines a raczej elita;) Także spierdalaj szmato!!!:P:P:P

Gość WyrachowanaZimnaSucza
Regres, pewnie, że dobra rzecz :) Jednak marzenia mam nieco inne :) Ja w piątek wyjeżdżam , a Wy dalej bedziecie sączyć swoj jad na KAfe , świętojebliwe przyzwoitki;) Nawet śmieszne to jest :)

no od Ciebie na pewno jak najdalej :) wracaj do rynsztoka

Gość i takie pokraki
łaża po zmieni żałosne :O

zapinać kolegow meneli w kakałko, i zaspokajać swoje skłonności, ktore nam tutaj ujawniles;)

spójrz w lustro, to dopiero zobaczysz, co jest żałosne

Gość nie muszę
wystarczy ze wejdę na kafe i zobacze co drugi temat o puszczalskich szmatach.

Nie musisz, i chyba tego nie robisz, dlatego wygladasz jak wygladasz i lejesz swe frustracje na co 2 takim topiku, zmianiajac nicki :)

Gość a przypadkiem nie jest to
kobieta idealna co szukala love na kafe? :D