Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mhjvbjk

Mój partner nie chce sie ze mną kochać , bo jestem za ciasna

Polecane posty

Gość mhjvbjk

Spotykamy sie od 4 miesiecy , uprawialiśmy petting , gdy włozył mi palce zdziwił sie ,ze jestem taka ciasna i myslał ,ze jestem dziewica. Teraz powiedział,ze boi sie ze mna kochac , bo jestem taka delikatna a on bardzo dobrze wyposażony . Jak go przekonac?

Gość dobry ten text
poprostu musisz poznac troche starszego facia,tak moze 17 letniego...:9

Gość mhjvbjk
Mam 20 lat a partner 26:P

Gość mhjvbjk
Nie:D Próbowaliśmy ,ale on nawet nie moze we mnie wejsc , raz sie udało i od razu miał orgazm.Pózniej sie zraził , mówi ze to moja wina , moze nie wina ale to przez to ,ze taka jestem.

pewnie ze to twoja wina!!!! a nie jego.....ze sie szybko zlewa...:( zreszta....jak mozesz byc tak ciasna???

Gość jgadtj
Twoja wina dobre :) koles by mial choc odwagę sie przyznac. Gowno umie i tyle. By Cie rozgrzal to bys byla mokra i rękę by złożył jak by sie postarał. Ma problem ale ze soba a nie z toba. Zmien bufona ma problem z przedwczesnym wytryskiem i nie umie Cie rozgrzać i bys sie otworzyła a zwala na Ciebie debil. Ciamajda pipa i tyle http://www.umieramy.pl/?NTYxNg==

Gość mhjvbjk
Zawsze byłam wyjatkowo ciasna , poprzedni partner tez miał z tym problem , dopiero po czasie sie przyzwyczaił troche .Przyjaznimy sie i niedawno nawet mi powiedział ,ze przez to ma o wiele mniejsza przyjemnosc z seksu z innymi , bo sie przyzwyczaił do mnie:P Nie wiem skąd to sie bierze , moze od cwiczen miesni kegla?

Gość mhjvbjk
Mokra jestem bardzo i podniecona ,ale to i tak niewiele daje.

Gość jgadtj
No dobra po prostu trzeba sie przyzwyczaić do Ciebie ale nie tłumacz przedwczesnego wytrysku swoim rozmiarem.głupota.kolo ma problem moze czesto walił albo prawiczek.onanizm to dążenie do szybkiego konca wiec sie przyzwyczaił moze i mu wstyd sie przyznac.szuka kozła a sam na problem.wyslij do sexuologa jak ci bedzie wmawiać ze to ty winna temu. http://www.umieramy.pl/?NTYxNg==