Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o inform

Ginekolog Marzena Kula-Prykan - ktoś zna? Kraków

Polecane posty

Gość prosze o inform

Witam chciałabym poznac opinie o tej pani dr. Niestety na znany lekarz.pl nie ma jej. Czy ktos u niej był? Moja pani ginekolog akurat jest na zwolnieniu i musze iśc do kogoś innego

Gość prosze o inform

Gość prosze o inform

Gość prosze o inform

Gość poziomka12313s
Ja chodzę do tej pani doktor i jestem bardzo zadowolona... polecam;]

Gość marzk-a
Ja właśnie się do niej zarejestrowałam na przyszły tydzień ...zobaczymy

Witam. Takze szukalam opinii na temat pani doktor i niestety nic nie znalazlam. Wizyte mialam dzis i musze przyznac, ze jestem bardzo zadowolona :). Moja sytuacja byla lekko skomplikowana, poniewaz mialam w ostatnim czasie laparoskopie, a pani doktor, ktora mnie do tej pory prowadzila jest na zwolnieniu. Pani doktor Marzena Kula-Prykan jest bardzo mila, dokladnie wszystko sprawdzila, odpowiedziala na wszystkie moje pytania. Szczerze polecam :).

Gość marzk-a
No i byłam u pani doktor. To przemiła osoba, konkretna, rzetelna i fachowa. Po dokładnym wywiadzie i badaniach odpowiedziała na każde moje pytanie wyczerpująco. Miła, uśmiechnięta i delikatna. To moje odczucia po pierwszej wizycie. Co będzie dalej zobaczymy :)

Gość sympatyczna 83
czesc mam pytanie wiecie gdzie ginekolog Marzena Kula- PRYKAn przyjmuje bo niestety juz nie przyjmuje na niepodleglosci a wprzychodni nie wiedza gdzie pracuje

Gość paacjentka zadowolona
Pani doktor przyjmuje prywatnie Ul. Urzędnicza 41/3 Kraków

Gość Elzaab
Witam Mam pytanie odnośnie tej pani dr. Czy jest dobrym lekarzem jesli chodzi o patologie ciąży? Jestem po 5 poronieniach, mam stwierdzony zespół fospolidowy i szukam naprawde dobrego lekarza.

Gość gość
Szczerze nie polecam pani doktor. Prowadziła moją ciążę i niestety nie ma podejścia indywidualnego. Praca to dla niej praca i kobieta czuje się jak przedmiot, nie doradzi, nie ma możliwości znalezienia wolnego terminu jako że nie prowadzi swojego prywatnego gabinetu. Poza tym przy najmniejszej rzeczy odrazu kieruje do szpitala co nie jest konieczne. Z tego też powodu leżałam w szpitalu niepotrzebnie. Przed końcem terminu porodu nawet nie mówi na co się przygotować i jaka jest sytuacja. W swoim tygodniu pracy ma poszarpany grafik co 2 dni w innej placówce. Za każdą moją wizytą potrafiła wystraszyć najmniejszą rzeczą. Nie potrafi uspokoić pacjentki.