Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bladi

czarne włosy na bląd

Polecane posty

Chciałabym się dowiedzieć czy długo trwa przemiana z czarnych włosów na bląd bardzo proszę o odpowiedz!!!1

Gość myszka2-21
Witam :) 2 tygodnie temu farbowałam włoski z czarnych na blond. mam juz jasne włoski ale rób to stopniowo poniewaz ja musiałam podciąć mocno końcówki poniewaz włoski mi wypadały i spaliły się ( rozjaśniałam rozjaśniaczem ) ! Farbowałam chyba co 2 dni. straciłam dużo kasy i zakupiłam ok 14 rozjaśniaczy. jeżeli długo farbowałaś na czarno to końcówki możesz mieć rude i ciemniejsze od odrostów. ja tak mam ;/ i teraz nie mogę farbowac przez jakiś miesiac lub dłużej. ;/ ja przed rozjasnianiem bylam u fryzjerki ktora zdejmowałam mi kolor (ok 100 zł) włoski nie byly zniszczone ale odczekałam 2 miesiące . teraz mam sianko na głowie więc nie rozjaśniaj tak jak ja :P bo będziesz żałowac ;/ pozdrawiam

Gość Anq25
na bląd wieczność...bo nie ma czegoś takiego jak bląd... A jak chcesz z czarnych na BLOND i mowa o naturalnym blondzie a nie przetlenionej pseudo platynie...to używając dekoloryzatora przy farbowaniu na czarno innymi farbami niż palette powinno się zrobić 2 dekoloryzacje w odstępie ok. 3 tyg. i potem po kolejnych 3 tygodniach farbę popielatą żeby uzyskać neutralny blond. Między dekoloryzacjami można używać saszetek koloryzujących żeby zatuszować plamy (w kolorze zblizonym do tego po dekoloryzacji). Nalezy też w tym okresie używać maski silnie regenerującej. W ten sposób masz w 2 miesiące ładny blond i całkiem niezłą kondycję włosów. Koszt całkowity około 120zł. (jeden dekoloryzator około 40zł).