Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

on.cudo

Dlaczego kobiety nie potrafią............

Polecane posty

Dlaczego kobiety nie potrafią się przyznać że mają kryte pragnienia, ani mężowi, chłopakowi nawet przed samą sobą czasami.....

Gość trenbolon
MOJA OTWARCIE MI MOWI O SWOICH PRAGNIENIACH...ROBIMY DOSLOWNIE WSZYSTKO....ALE ZAZWYCZAJ TO JA PODSUWAM JAKIS POMYSL...

Potrafią..... to kwestia odpowiedniego partnera ODPOWIEDNIEGO a spotkać takiego i dobrać się to już inna bajka...mnie jest ciężko znaleźć

Gość trenbolon
zabajona...moja kobieta jest w Twoim wieku:-) i bawimy sie bardzo ostro...mozesz wypowiedziec sie do moich wczesniejszych tematow...

panuje osąd że kobiety nie potrafią iść na całość ...bynajmniej te 99 %...i ja się po części zgadzam

no właśnie , a wiadomo jak jest z osądami. moim zdaniem to brednie ja wiem, jestem pewne na 10000% ,że gdybym kochała faceta i z wzajemnościa i zdecydowała być się z nim to poszłabym na całość

Gość trenbolon
JA ZE SWOJA BARDZO SIE KOCHAMY...I ROBIMY WSZYSTKO CZEGO PRGNIEMY...JA SPELNIAM JEJ PRAGNIENIA, ONA MOJE...JAK PISALEM WCZESNIEJ MARZYLA ZEBYM WYLIZAL JEJ CIPKE PO TYM JAK SIE SPUSZCZE..I ZROBILEM TO...BYLA W SIODMYM NIEBIE

hm... dla większości na całość to po bożemu na pieska albo oralek a z fantazja oj kiepściutko..

a to jakie fantazje inne uznajesz za godne uwagi?:classic_cool: a jak miałaby fantazje spróbowac seksu z twoim kolegą?:D

to kop w dupe..:).a tak na serio każdy ma swoje zasady i tyle są wolne związki są sztuczne związki i powiedzmy że prawdziwe,...ja fantazjuje często i często spełniam fantazje....

tak tylko dokąd te fantazje mają zmierzac skoro juz oral nimi nie jest to moze koleżanka z pracy czy szkoły twojej partnerki dla ciebie i twój kolega dla niej :classic_cool: Wybacz czasem nasze fantazje lepiej jak zostają w strefie marzeń. Bo jak ona skonczy 30tkę to moze się to za bardzo luźne okazać i jedno z was pęknie :classic_cool:

mój niedoszły facet miał fantazje typu..jesteśmy razem gdzieś w klubie, on nie jest ze mną przy barze,ale przygląda mi się cały czas, obserwuje jak próbuje mnie jakiś inny poderwać i udaje mu się to. chciałby, żebym z nim tańczyła, bardzo ponetnie, potem np. przy stoliku zabawiała sie z nim , piescila go,robila mu dobrze,a on mnie. chcialby nawet ,zebym potem wyszla z nim na ulice, a on w bramie pieprzylby mnie. a ten moj przygladałby sie temu wszystkiemu. chciałby, żebym nawet spotykala sie z tym gosciem na sex np. raz w miesiacu,jesli podobałby mi sie, a on nie miałby nic przeciwko. Takie wypady do klubu raz w miesiacu, kazdego miesiaca inny facet. nawet sobie obliczył, 12 innych gości. Przyznam szczerze ,że to mnie cholernie do niego zraziło.........bo nie wydaje mi sie to normalne, żeby facet ,ktory kogoś kocha chciał, żeby jego kobieta pieprzyła sie z innymi po kątach. Czy ja sie myle?

zabajona a Vice Versa próbowaliście? :D:D

nieeeeeee nie próbowaliśmy nawet tego,on mi opowiadał o tym, że tak chce robić,mnie do głowy nawet nie przyszłoby coś takiego,żeby on z innymi sie puszczał

zabajona daj na luz 70% naszych fantazji nie ma okazji ujrzec swiatła dziennego :) szkoda że nie umiał wyczuc co jestes w stanie znieść:D

nie w jego przypadku:) wierz mi opowiadał mi jak z jego ex byli w parku ,on chciał, żeby ona zaczepiła gościa jakiegoś tam,nieznajomego i zrobiła mu loda, miała przy tym mieć włączony tel. i on miał słuchac tego, to go podniecało :) i tak się stało. albo chciał żebym spotkała się ze swoim kolegą, żebym powiedziała mu wprost, że mam ochotę zrobić mu loda, np. w aucie, a przy tym właśnie miał do mnie zadzwonić i chciał słuchać tego wszystkiego, a po wszystkim miałam szybko wrócić do domu. i tyle:D takie fantazje miał

Gość trenbolon
MYSL O TYM TEZ MNIE PODNIECA...ALE TEGO NIE CHCE ANI JA A NI MOJA KOBIETA...MY ZOSTAJEMY TYLKO PRZY TROJKACIE Z JEJ KOLEZANKA

a powiedz uczciewie która lepsza koleżanka czy twoja dziewczyna?:classic_cool:

Gość trenbolon
ZABAJONA...A TY JAKIE MASZ FANTAZJE??

co innego myśl,a co innego realizacja.. a ja proponuję kolege może do trójkata:)

Gość trenbolon
SZCZERZE TO MOJA KOBIETA I NIE ZAMIENILBYM JEJ NA ZADNA INNA...POPROSTU BARDZO SIE KOCHAMY I ROBIMY NAPRAWDE HARDCOROWE RZECZY...ALE DO TAKICH SPRAW TO MOIM ZDANIEM NAJWAZNIEJSZE JEST ZAUFANIE...Z NOWO POZNANA KOBIETA NIGDY NIE POZWOLILBYM SOBIE NA TAKIE RZECZY

zastanawia mnie jedno skoro masz cud babkę w łózku to po co wam pomoc?:classic_cool:

Gość no niekoniecznie u
ja tam nie mam takich problemow..