Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Askha

ciaza?

Polecane posty

Gość ja powiem tak........
i co dalej z tą ciążą ?

biore tab anty od 2,5 roku, teraz wzialam dwa opakowania pod rzad i moj organizma wariuje, mam bóle podbrzusza(takie jakaby ciagniecie mialam na pocztaku), nie moge dźwigać ciężkiego bo później cierpie strasznie, mam wieczorne mdlosci a rano ataki wilczego glodu, do tego teraz doszly bóle piersi,.. czasami zapomnialam wziasc tab, ale biore je tak dlugo, ze ciaza jest chyba niemozliwa? do lekarza jestem zapisana w piatek dopiero a chcialabym wiedziec co Wy o tym sadzicie, bo martwie sie w sumie. proszę o odpowiedzi

Gość mamuuuska
czekaj kuuurfa tylko wyciagne szklana kule to ci powiem kuurwa debilu skad mamy wiedziec czy jestes w ciazy????????????????????????????????????????????????????

Gość mamuuuska
wez wytłumacz swoj debilny poziom i to co napisałaś "czasami zapomnialam wziasc tab, ale biore je tak dlugo, ze ciaza jest chyba niemozliwa" ?????????????????????????????????????????????????????????????????????

I właśnie takie kretynki są urozmaiceniem tego forum. nie ma to jak inteligencja i zrozumienie drugiego człowieka, nie wiesz co odpisać nie odpisuj nic, a stwierdzasz ze napisalam cos nie tak to poproś o wytłumaczenie a nie mieszasz ludzi od razu z błotem, ulży Ci wtedy czy w ten sposób rozładowujesz swój PMS? Bez kitu takie idiotki to potrafia czlowieka na duchu podtrzymac, mam nadzieje ze CIebie kiedys jak bedziesz miala problem ktoś równie podle potraktuje i zbluzga!