Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kampania reklamowaa

moj facet chce trojkata

Polecane posty

Gość kampania reklamowaa

zgodzilybyscie sie?? z 2 laska

Gość jezeli wyciagniete rece
jezeli zgodzi sie na drugiego faceta to dlaczego nie? powiedz mu, ze drugiej laksi w lozku nie zniesiesz ale facet to co innego, a to w koncu jego fantazja wiec 3 to 3 :P

Gość trenbolon
MOJA NWET SAMA ZAPROPONOWALA SEX Z KOLEZANKA...ALE NA DRUGIEGO FACETA SIE NIE ZGODZI BO NIE CHCE:-)

Gość do kampania reklamowaa
ja bym tam se pourozmaicakla

Gość kampania reklamowaa
no ale jak to tak?? nie zburzy to potem tego zwiazku jakos?? jest ktos doswiadczony? prosze o opinie

Zależy na jakim etapie w związku jesteście. Jeśli małżeństwo - raczej bym nie proponował. Ja osobiście nie zniósłbym widoku mojej partnerki z innym mężczyzną, dlatego też, nie zamierzam od niej wymagać oglądania mnie z inną kobietą. Ewentualnie, sex w dwie pary, ale to też musiałbym się długo zastanowić na tym i odpowiednio dobrać osoby ;)

Gość kampania reklamowaa
hehe jestesmy 5 lat razem nie ukrywam ze juz mi sie troche znudzilo heheh on jest moim 1 facetem a ja niestety jestem trszke staroswiecka no ale chcialabym to zmienic :D dlatego weszlam i pytam jak to z tymi trojkatami hehe

Gość
to znaczy ze naprawde Cie kocha .... :D echhh :/ miłośc ...

Gość kampania reklamowaa
no wiesz po tylu latach to i dla mnie gdzies ta milosc wygasla ;/

Gość
alez ja wiem ze wygasła ... jak zawsze zresztą i wtedy wymienia się na lepszy/nowy model a nie godzi na akcje gdzie on posuwa inną na Twoich oczach oczekując ze Ciebie to podnieci :D zaproponuj 2 mężczyzn i Ty jedna ... ciekawe czy równie entuzjastycznie podejdzie do sprawy hehehe

Gość bkigbv
kampania reklamowaa 5 lat jestescie razem i juz uczucie wygasło :-) No to wspołczuje:-) jak bedziecie ze soba 20 lat to chyba orgie z 20 paniami i panami bedziecie odstwaic,bo wrecz bedziecie sie nienawidzic:-)

Gość kampania reklamowaa
no jakos tak nudno jest ale ja poytam o trojkat a nie o wygasniecie uczucia:)

Po 5 latach to najwyżej zauroczenie wygasło, a nie miłość. Ale jak kto lubi, jak kto uważa. Róbcie co chcecie, tylko nie sprawiajcie krzywdy innym.

Gość kampania reklamowaa
no to moze milosc jest a zakochania nie ma :) podnosze temat

Gość
takie trio przy wysokiej wrazliwości emocjonalnej kobiety ... w 90% przypadków jest początkiem rychłego końca związku :D powodzenia :)

Gość kampania reklamowaa
no wiec wlasnie a ja jestem troche wrazliwa moze bradzo troche ;/ juz mnie do niego tak nie ciagnie jak kiedys hehe

Moim zdaniem to wszystko zależy właśnie od tego, czy Ty zniesiesz widok jego z inną kobietą i jaki stosunek będziesz miała wtedy do niego. Tu nie chodzi o to, że pójdzie z nim na kawę, ale on będzie w niej, będzie dotykał jej ciała, całował, obejmował.. Zastanów się nad tym. Osobiście doświadczenia z tym nie mam, ale uważam, że ja bym tego nie zniósł.

Gość
moim zdaniem nie ma nic złego w takich eksperymentach i niech ludzie nawet orgie sobie robią jesli to ich kreci wszystko sper, ok ale nie w związku ... nie jesli zalezy im na sobie ...

Gość nie świetaale ję...ta -
kampania reklamowaa----Jako mężatka z długim stażem i niezbyt wierna żona napisze tak trójkat jest OK.ale tylko wtedy gdy para jest sobie obojetna,spotyka sie tylko wyłacznie na seks. Mimo,ze doprawiam rogi męzowi nie zgodzilabym się na zadny trojkat z mezem,bo nie mogłabym patrzec jak posuwa inna przy mnie.A i ja nie chciałabym byc posuwana na oczach meza przez innego. Mimo mojej wrednosci moj maz to ,moj maz i war mi od niego :-) A w trojkacie byąłm pare razy,ale tylko z dwoma m.

Gość karaluszszka
to juz lepiej to niz by na boku mial inna bzykac ;/zreszta zabaw sie upij sie i sie zabaw:D

Gość
jesli ktos chce sie tak bawić to nie bedąc w związku niech bawi się w seks bez zobowiązan i nie ryzykuje krzywdy jednej ze stron bądz całej relacji ...

Gość nie świetaale ję...ta -
karaluszszka--jezli ma bzykac na boku to bedzie nawet jak do trojkata dojdzie lub nie. Znasz przysłwoie"Co oczy nie widza,tego sercu nie zal"

Gość
heh szczerze uważam to za jedyne mądre przysłowie :P

ale ze mnie sucz - ładniutka jesteś ;) a co do tematu, zgadzam się z Tobą w 100%, granica takich poczynań pojawia się w momencie pojawienia się między osobami uczucia i jeśli wybierają związek we dwoje, to tym bardziej seks, powinien być ich sprawą intymną.

Gość
dzięki :P heh

nie ma za co, stwierdzam fakt :) przy założeniu, że na zdjęciu w Twojej stopce, jesteś Ty ;)

Gość
hehe tak ja :)

No to podtrzymuję, ładniutka, poza tym w podobnym wieku i mamy podobne rozumowanie, może jesteśmy rodziną? ;)

Gość
hehe tak podobny wiek i tok myslenie pozwala przypuszczać pokrewieństwo :P heehehe