Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kampania reklamowaa

moj facet chce trojkata

Polecane posty

Gość kampania reklamowaa
przelozone na dzisiaj ;/

Gość kampania reklamowaa
na 19sta, ciekawa jestem jak to bedzie wygladalo i co to wogole za wyzwolona laska :D chyba sie upije hehe:D

Gość AMG
Do joooska Trudno znależć taką pare? jak jest za pierwszym razem?

Gość AMG
Zdecydowana jesteś?

Gość kampania reklamowaa
AMG czy ja jestem zdecydowana?? no spotkamy sie z nia a co mi tam ze zdjec wygladala na calkiem ladna :) postanowilam byc odwazna ciekawe co moj facet na to :D zawsze raczej bylam porzadna i na nic mi sie to nie zdalo;/

Gość AMG
Ciekawe. Jak go kochasz to będziesz mieć przeprawe. Jak daleko jest co do czego to inaczej sie myśli. Mam kolege który gada że na myśl o tym że jego laskę posuwa inny facet jest bardzo podjarany bo z jednej strony zazdrosć z drugiej podniecenie itp. do mojej na weselu zarywał jeden i chociaż ona nigdy nic do niego to i tak nie wytrzymałem i było bicie nie wiem co było gdybym zobaczył ją zinnym. Uczucia nie da sie oszukać głupimi wymówkami:)

Gość kampania reklamowaa
zasada?? a jaka to?? wiesz co wlasnie chce sie przekonac czy go kocham.... 5 lat razem, nie ukrywam ciagnie mnie do niego ale po tej propozycji jakos tak mi dziwnie... gadalam o tym z kumplami ktorzy nigdy by czegos takiego nie chcieli, wiec stwierdzilam ze on chce urozmaicenia bo moze przestal mnie kochac tym samym moje uczucia jakos przygasly... moze podczas tej sytuacji poczuje cos co pozwoli mi stwierdzic czy ja naprawde kocham tego faceta

Gość jooooska
czy trudno znaleźć - zależy jakie prowadzi się życie towarzyskie. Jak spotyka się i gości u siebie spore a szczególnie zmieniające się grono osób to nie jest to bardzo trudne. Raczej należy unikać takich doznań z dobrymi długoletnimi znajomymi - po co zepsuć znajomość. Najlepiej z osobami dopiero co poznanymi. Jest to tzw. metoda znajomi znajomych. Jedna lub dwie pary z grubsza zapoznane ze zwyczajami przez stałych, niejako wprowadzających znajomych, zostaje - jak ma ochotę - po imprezie i wtedy są sprzyjające warunki na rozpoczęcie zabawy. Jak daleko się ona posunie to już sprawa nastroju, odwagi i woli uczestników.

Gość katapulciara
Może popróbujcie na początek seks z udziałem dziewczyny pełniącej rolę asystentki. Czasem nawet dla pozoru ona jest w mini stringach. Taki właśnie rodzaj trójkąta (tylko) uznajemy. Jej rola to: stymulowanie mnie - czuję wszędzie na sobie (i w sobie) cztery a nie dwie ręce. Także ułatwianie głębokiego wchodzenia kutasa i pokazy masturbacji, szczególnie na początku. Czasem zasłania mi oczy żebym nie wiedziała kto robi mi jakieś bardzo śmiałe pieszczoty. Na koniec ją też obydwoje doprowadzamy do orgazmu, z tym że rękami,zwykle cipką zajmuję się głównie ja. Wszyscy mamy korzyść - ja i ona jw., on wrażenia wzrokowe i też różne stymulacje. Skąd taką wziąć - u nas to moja dużo młodsza znajoma mieszkająca 90 km od nas i przyjeżdżająca okresowo na egzaminy i nocująca wtedy u nas.

Gość AMG
Napisz jak poszło na tym spotkaniu.

Gość sssssssss nnnssss
wy zboczeńce, kiedyś koło historii się odwróci i będziecie karani za takie perwersje dziady, dziady skończone!!

Gość katapulciara
koło historii się odwróci i wszyscy będą harcować w zbiorówkach. ha ha

Gość AMG
Do katapulciara Widze, że jestes już obeznana w tym temacie

Gość uuuppuuuppppuuuu

Gość Edyta 31
Na samą myśl że mogłabym pieścić orlanie dwóch mężczyzn robi mi sie mokro. Rożważamy z mężem układ 2M+1K, według nas bardziej naturalny i wygodny niż 2K+1M. Mamy za sobą pewną przygodę seksualną w większym gronie i bardzo nam się spodobało, dlatego palnujemy na stałe znaleźć jakiegoś fajnego partnera