Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saffroncake

DEGRADACJA W PRACY SZEFOWA POTWOR!

Polecane posty

Gość dr Maria Perdons dle la Eskytc
Rzuć pracę i obsmaruj szefostwo na necie! H00yostwo musi być tępione w zarodku i gaszona ich napuchnięta reputa! Nawet po latach wszystko musi wyjść i ma do tego prawo niech się chuje boją i ich selekcja degraduje to zmięknie im rura!

Gość saffroncake
jak mozna takim byc to sa tacy sami ludzie jak my tylko maja wiecej pieniedzy..

Gość gfgjhjhjgjfgyjyt
dobrze, że są rodzice...:) moi są kochani :* sami nie zjędzą a nam odadzą..ale ile można?! WIEM! ja mam dwoje rodzenstwa. kazdy z nas studiowal lub studiuje...czyli jest nas 5 - mamy ladne normalne ciuchy. ksiazki, chodzimy do kina itd ale nikt nigdy nie powie, że czasem mamy tylko 500 zl na caly mieciac po oplaceniu. jak sie chce- mozna. nie ma sie czym chwalic, ale neisty tak jest. teraz mieszkam w wawie. zarabialam te 1500. na szczescie mieszkam z narzeczonym. rodzicom jest lzej, bo rodzenstwo tez juz zarabia. jest duzo lzej. po takim kryzysie...rodzice mowia ze stac ich na wszystko, na kino i na nowy ciuszek dla mamci lub kosmetyk..choc dalej sie nie przelewa. :) dlatego rozumiem ile to znaczy ogromna pomoc rodzicow.

Gość gfgjhjhjgjfgyjyt
ja probuje teraz wpaść na pomysł, jak za pomocą ze tak powiem, zdolnosci manualnych mozna by zarabiac...woiem ze to dwuznacznie brzmi...ale cgodzi o to ze umiem...robic bozuterie, szyc, robie poduszki naszewki...koraliki, ryzuje portrety... chcialabym umiec to sprzedac i siebie jakos i gdzies zareklamowac...narazie mam luzne mysli w glowie. :)

Gość saffroncake
mama to skarb bynajmniej dla mnei wychowala mnie sama jak stary zobaczyl za zachowowalam na raka zaciagnal sie na 15 lat do legii cudzoziemskiej,dzisiaj zadzwonie do mamy (pracuje w zusie) dowiem sie o wznowienie renty (prawie 600zł) i ide szukac pracy mam w dupie i moze tez mi sie powiedzie :) )

Gość saffroncake
pomysl fajny :)

Gość gfgjhjhjgjfgyjyt
mowie ci, rzuc ta prace w cholere. masz 600 zl renty to tylko 300 zl roznicy a o ile zaoszczedzonych nerwow!

Gość saffroncake
no ja juz nie mam sily za 300zl to ja moge isc na degustacje do tesco na 2 godziny w sobote a nie w tym obozie pracy..