kalinkakaja 0 Napisano Luty 9, 2010 czy ktoras z was stosuje tabletki azalia? ja zaczelam drugie opakowanie i od 2-go tygodnia stosowania pojawily sie krwawien ia. niby to normalne przy tych tabletkach, ale jak dlugo? to nie sa plamienia, nie moge sie kochac bo caly czas mam to krwawienie. ile jeszcze czekac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamamajki Napisano Luty 9, 2010 ja dzis wzielam dopiero pierwsza tabletke a juz plamie... najlepiej skonsultuj sie z lekarzem. a masz jeszcze jakies skutki uboczne? mnie dzis bardzo bolala glowa... rozumiem, ze karmisz piersia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalinkakaja 0 Napisano Luty 9, 2010 prosze o rady od tych ktore stosowaly lub stosuja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalinkakaja 0 Napisano Luty 9, 2010 nie moge isc do lekarza, bo mieszkam za granica, a tabletki przepisane mialam w polsce. odstawilam synka jakies 2 tygodnie temu od piersi- zajelo mi to mniej czasu niz sie spodziewalam, ale nie przerwalam brania, bo wiem, ze mozna je tez stosowac normalnie. na poczatku mialam wzmozony apetyt. co rusz do lodowki chodzilam, ale juz mi przeszlo. glowa mnie nie bolala- mysle ze to powinno przejsc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalinkakaja 0 Napisano Luty 9, 2010 uup..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość roxy7777 Napisano Luty 9, 2010 J brałam azalię 3m-ce i po pierwszym opakowaniu ok, potem 2m-ce krwawienia. niestety odstawiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalinkakaja 0 Napisano Luty 9, 2010 kurcze, ja tez sie zastanawiam nad odstawieniem ich bo i tak jak na razie nic z tego niemam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalinkakaja 0 Napisano Luty 9, 2010 kurcze, ja tez sie zastanawiam nad odstawieniem ich bo i tak jak na razie nic z tego niemam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach