Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna maria...

kupie wozek

Polecane posty

Gość anna maria...

Witam, czy sa tu jakies mamy z Londynu badz okolic, ktore maja do sprzedania wozek 2 lub 3 w 1. Interesuje mnie taki, do ktorego mozna dopiac siedzonko maxi cosi. Bede wdzieczna za odp.

Gość dostajesz
co miesiac na dzieciaka kase a nie stac cie na wozek?

Gość mammaaamia
Co za zlosliwa pizda! Do autorki-poszukaj na ebayu

Gość anna maria...
a dlaczego zaklada kto powyzej, ze dostaje co miesiac na dziecko? nie biore zadnych benefitow, pracuje normalnie (bede miala normalne macierzysnkie), ale chetnie bym kupila uzywany wozek jesli bylby w dobrym stanie. Ebay i gumtree kontroluje, dzieki, ale jesli ktos ma cos ciekawego, to chetnie obejrze.

Gość anna maria...
Dzieki, na taki poluje :) juz sie przymierzalam do niego - tez uwazam, ze bardzo wygodny, poza tym dwie koelzanki maja, ale cena nowego mnie zwala z nog niestety. Wiem, ze maxi cosi pasuje do niego, na ebayu sa, musze po prostu przysiasc i kupic na jakiejs aukcji. A Ty nie bedziesz go sprzedawac?

Gość mammaaamia
No cena niestety, strasznie wysoka. Dlatego zdecydowalam sie na uzywany. Niestety,jeszcze nie sprzedaje,bo corka ma dopiero 4 m-ce. Jestem pewna,ze cos znajdziesz. Na kiedy masz termin porodu? Pozdrawiam.

Gość mammaaamia
Zapomnialam, jedyne co mam do sprzedania to adaptory do maxi cosi:) Jesli bedziesz potrzebowala,daj znac.

Gość anna maria...
Dzieki za odp. Termin mam na poczatek maja, ale w marcu chcialabym miec wozek, bo sie troche stresuje, ze sie nie wyrobie ;) Poza tym pracuje dosc duzo od pn do pt i boje sie, ze przez to, porod moze nadejsc wczesniej, wiec chce miec wszystko zaplanowane. Po pracy jestem w domu o 19 i nie mam sily na zagladanie do kompa, skoro caly dzien przed nim siedze, wiec zostaja weekendy. Maz tez chce taki wozek, wiec obydwoje musimy przysiasc do ebaya, bo tam jest ich najwiecej. Dzieki, ze wspomnialas o adaptorach, jesli nie byloby by ich w zestawie uzywanym, to sie skontaktuje. Pozdrawiam

Gość anna maria...
A moglabys mi zostawic na siebie jakis namiar inny niz to kafe? Jesli nie chcesz, nie ma sprawy, rozumiem. Ja jestem z Londynu - SW.

Gość mammaaamia
Hej, ja londyn se. Podaje Ci mojego maila lesia_l@op.pl Wiesz juz co bedziesz miala czy plec malenstwa ma byc niespodzianka?

Gość mammaaamia
A tak na marginesie-ja siedze sporo na ebayu,gdybym zauwazyla cos fajnego-dam Ci znac. Pozdrawiam, Ania

Gość anna maria...
Dzieki, odezwe sie na maila. Bede miala chlopca, teraz musze leciec, bo mam spotkanie z polozna. Pozdrawiam

Gość mammaaamia
Popatrz na ten,http://www.gumtree.com/london/88/53884288.html jest kolorystycznie identyczny jak moj.cena w miare(pewnie do negocjacji), pisze,ze nie ma gondoli,ale ja mam,wiec w razie potrzeby moge pozyczyc(nie bedzie Ci potrzebna na dluzej niz 3 m-ce). Mam nawet budke w kolorze tego wozka, sobie dokupilam rozowa, bo nie moglam sie oprzec;)

Gość anna maria...
Dziekuje bardzo, jutro tam zadzwonie i dam znac jak sprawa wyglada.