Niebezpieczna 0 Napisano Luty 9, 2010 To oczywiscie przesada, ale czuje sie z tym fatalnie. Ja do was z pytaniem, mile panie. Od wczoraj mam straszna chcice na seks, poza tym mysle stale o seksie, dzis to samo, a nawet bardziej i co miesiac mi sie to zdarza. Trwa to kilka dni, roznie bywa. Czasami 3, czasami nawet 5. Czy to sa wlasnie dni plodne? Czuje sie jak pepek swiata, bardzo seksowna i uwodzicielska w tych dniach. Czy Wy tez tak macie?? Jak dni plodne u was sie objawiaja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qqeczka88 Napisano Luty 9, 2010 tez tak mam, ale hormonki takie sa.. a dni płodne musisz sie obserwowac,zeby sie dowiedziec.. http://www.biomedical.pl/antykoncepcja/dni-plodne-70.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niebezpieczna 0 Napisano Luty 9, 2010 No wiec czym to jest spowodowane i dlaczego tylko kilka dni w miesiacu? Ale zaobserwowalam, ze mam to co miesiac. Takie jakies zwierzece popedy, zapotrzebowanie na seks. Jakby to okreslic, ze wlasnie czuje tak, ze przelecialabym wszystko co sie rusza. Moze inne panie sie wypowiedza jak sie u nich objawiaja dni plodne i czy macie takie same jak ja uczucia w tych dniach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to chyba nie problem.. Napisano Luty 9, 2010 masz ochote to ulzyj sobie.. masz chlopaka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
solive 0 Napisano Luty 9, 2010 ja mam zawsze chcice kilka dni przed okresem aż do okresu ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niebezpieczna 0 Napisano Luty 9, 2010 Mam chlopaka, tak, ale nie widujemy sie codziennie. Mnie sie okres wlasnie skonczyl 5 dni temu. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach