Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa w oriflame

CZY JEST NA FORUM JAKAŚ KONSULTANTKA ORIFLAME????????????????

Polecane posty

Gość nowa w oriflame

Gość nowa w oriflame
kurna nie ma żadnej??????????

Gość kopiuj wklej.....
tyle tańszych kosmetyków dobrych firm a ty ORIFLAME?! :P eeee tam...

Gość nowa w oriflame
chciałam ci powiedziec ze nie masz ambicji pracujac dla tej tandetnej firmy anitko

Gość nowa w oriflame
idziesz po najmniejszej lini oporu,jestes żałosna

Gość cytra23
kiedyś się w to bawiłam, ale potem nie miałam czasu. Ogólnie to w porządku, jak masz dużo klientek to sobie zarobisz na kosmetyki, warto kpowac tylko na promocjach, bo normalne ceny są zawyżone w stosunku do jakości

nie sądzę żeby ktokolwiek dawał Ci prawo do oceniania mnie, nie jestem żałosna. Popatrz na swoje zachowania i wtedy możemy pooceniac. Pewnie jesteś jedną z tych które myślały że wszystko się samo zrobi. Tak się składa że ja jestem z tego zadowolona używam dobrych kosmetyków za które płacę grosze,

Gość nowa w oriflame
piekne kobiety nie musza uzywac kosmetyków jedynie brzydkie zeby cos ukryc..zatuszowac..nie masz sie czym chwalic ..wiem ze ci głupio i przestac sie teraz tłumaczyc bo tylko sie pogrążysz...

Gość Samii.
a ja wole AVON, oriflame jest drogie i beznadziejne

ja się tłumaczę?? ja się pogrążam?? spójrz na siebie, nie używasz kosmetyków, czyli nie myjesz się, nie czeszesz ani nic - w sumie mogłam się tego po twojej wypowiedzi spodziewac.

Gość eeee55
anitka musi pewnie zakrywac syfy i dziobata cere tapetą

zastanawiam się skąd w was tyle złości i zawiści? Macie jakieś kompleksy? A może jakaś konsultantka wam cos kiedys zrobiła, nie znacie mnie wiec nie macia prawa oceniac . puste idiotki.

Gość eeee55
uderz w stół,a... widac masz powód sie denerwowac..załosna jestes...

tak mam,bo gdy ktoś bez powodu nazywa mnie żałosną to się denerwuję dlatego, że jest to chamskie i niegrzeczne i świadczy tylko o waszym wychowaniu.

Gość Samii.
Anita nie przejmuj sie takimi kretynkami nie warto

Gość eeee55
wyzwiskami dodajesz sobie odwagi.. pograzyłas sie juz ekstremalnie ..teraz idz do swojego swiata kosmetyków plastikowa barbie...

Gość Samii.
do eeee55 a ty ja kurwa widzialas zeby oceniac?! wez sie zastanow nad soba ;/ a najlepiej udaj sie do specjalisty bo widac ze cos z toba nie tak :o

Mam na imię Agnieszka. Od pewnego czasu pracuje w firmie Oriflame. Myślę, że znasz tę firmę i podejrzewam, że tak jak mi kiedyś, kojarzy Ci się tylko z kosmetykami i pracą dla młodych dziewczyn biegających z katalogiem jako konsultantki. Chciałam pokazać Ci pracę w Oriflame z innej strony, mało dostępnej dla innych ludzi. Najnowszy projekt pracy przez internet umożliwia w 70% pracę w zaciszu własnego domu. Zapraszam Cię na naszą stronę, gdzie możesz pobrać bezpłatnie multimedialne poradniki, które przybliżą Ci możliwości Oriflame oraz odkryją projekt, który został stworzony w naszym zespole. www.oriflame-klub.pl Uwaga: Przy rejestracji wpisz ten NR OSOBY POLECAJĄCEJ: 1977 dostaniesz dodatkowo kosmetyk upominek gratis!

Serdecznie zapraszam osoby z Poznania (i nie tylko) do zostania konsultantką Oriflame! Zamawiaj taniej kosmetyki dla siebie, rodziny znajomych lub sprzedawaj po cenach katalogowych i zarabiaj. Bycie konsultantką można traktować jako zajęcie dodatkowe lub stały zarobek. Jestem mamą 2 letniej dziewczynki, mam stałą pracę, a bycie konsultantką daje mi możliwość zarobienia dodatkowych pieniędzy. Poza tym mam możliwość rozwoju osobistego i dużo satysfakcji. Nie mam zbyt wiele wolnego czasu, a w Oriflame wiele spraw można załatwić przez internet. Mój system pracy wygląda następująco: pokazuję katalog w pracy, znajomym i zbieram zamówienie, które składam przez Internet, a za kilka dni (najczęściej 2) kurier przywozi mi paczkę do domu. Proste i wygodne. Dodam, że nie ma określonej minimalnej kwoty zamówienia, ani przymusu zamawiania z każdego katalogu zamawiasz kiedy chcesz i ile chcesz. Na współpracę w Oriflame poświęcasz tyle czasu ile chcesz jesteś swoim własnym szefem, od Ciebie zależy ile zarobisz pieniędzy. Zapisz się już dziś i korzystaj z przywilejów jakie daje firma Oriflame! Stwórz własną grupę konsultantów zapisując kolejne osoby. Chętnie służę pomocą - odpowiem na wszystkie Twoje pytania i gwarantuję rzetelne prowadzenie na każdym etapie naszej współpracy. Serdecznie zapraszam!!! Aneta B. gg: 35532090 e-mail: neta1983@o2 🌼Aneta🌼 27 lat🌼 😍 21.07.2009 godz.17.28 Majka 😍 Moje Słoneczko http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/97e38e659894fb10.html

Gość kasiaori
Jestem konsultantką firmy Oriflame z okolic Krakowa-Skawiny-Kalwarii Zebrzydowskiej. Zapraszam na gg : 6339914