Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tidątit

orgia orgietka

Polecane posty

Gość anulka 17
ja raz gralem w karty w rozbieranego z kilkoma dziewczynami ja bylem sam a 5 dziewczyn jesli one przegraja to sie rozbieraja jesli ja przegram to musze zwalic konia przy wszystkich dziewczynach niestety przegralem

oj..chyba chodziło o coś innego..ja niestety(stety?)nie brałam udziału..więc nic ciekawego nie opowiem..:)

Gość anulka 17 tzn adam xxxxx
czemu ja tam lubie walic konia przed dziewczynami ciekawy klimat ale mam jeden warunek musza byc w mini

mogą być i w mini mie to nie wadzi ale pod warunkiem że je będę rozbierał a te karty to niezła myśl hociaż bym przegrał to i tak moge być wygrany musze coś takiego zaproponować w toważychu przy browarku

bym se stżepną ale najlepiej jest prawą ręką ale mam niestety kontuzjowaną. A może jest jakaś chętna co mi zrobi dobże?

powiecta mie ludzie jak zrobić atmoswere w kturej może rozwinąć się prawdziwa orgia

Tidątit..jak cię tak słucham to myślę,że przy tobie nie może być dobrej atmosfery do orgii..jakiś problem masz..:)

nie po fajki byłem a jeśli hodzi o robieniu dobże to nie od polskiego tylko od geografi

Ja ? Z kosmosu ;). Quetzalcoatl przysłał mnie bym gnębił gimgówno tłumaczące się dysleksją i dysortografią. I które zamiast uczyć się poprawnie pisać trzepie kapucyny pod wszelakie możliwe obrazki :classic_cool:

gamaCAŁA co hceż mi pomuc a stara ma guwno do gadania kiedy mieszkam sam a od geografi była dobra ale nie w polskim tylko w francuskim

nie ty naczelny tylko tidątit skąd się wziął:)..i to znów do niego..dzieciaku mów wyraźniej..jak ja jednemu pomogłam to do dziś go nie widzę..

Naczelny Cham Kafe a co zazdrościsz mam to używam w przeciwięstwie do ciebie nie musze pięsetą go z rosporka wydłubywać