Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awangardowy kaloryfer

sex z nauczycielką

Polecane posty

od ponad roku sypiam regularnie z każdą z dziweczym które mam w klasie, ale ostatnimi czasy zaczołęm też uprawiać seź z większością nauczycielek w szkole, naj gorsza jest ta od matmy, ma cyce miseczki G nigdy sie męczy i w dodatku chce żebym robił to tylko z nia, ona sie w mnie poprostu zakochala, a zaczeło się tak. jak w kazdy wtorek przyszedłem na 8 lekcji do niej na kółko, no itak liczymy i liczymy, nagle do niej ktos zadzwonił, potem zaczęła płakać, ja się pytam tak dla beki czy ją przytulić, ona sie przytuliła, staliśmy tak przez dłuższą chwilę, no i się zaczęło, kucnęła rozpięła mi rozporek i zaczęla mi robić loda, potem pieprzyliśmy się przez 4 godziny, miałem wytrysk ze 30 razy i za każdym razem spuszczałem sie jej na cyce lub twarz, ona miał wielokrotny orgazmy, ponad 5 razy, no i od pół roku to się powtarza najgorsze jest to że teraz większość nauczycielek się mi 'wyżala', a ja chce czegoś więcej, po zat tym one są ode mnie od 10 do 20 lat starsze

ta jasne a ten link rzeczywisty, wyphaj się, ja nie będe ci dawał czego kolwiek, tulko dlatego ze mam problem

Aisko, niestety walę między żeberka kaloryfera, wyłożone świeżym boczkiem żebym otarć nie miał. I walę wszystko na ścianę za kaloryferem, mama nie widzi :P

nie podszywaj się, bo nawet nie wiesz o co chodzi z tym kaloryferem

Jakbym był cwany gapa, tobym się zaczernił żeby się nie podszywali. A, że jestem tylko gimnazjalistą-onanistą pozostaje mi tylko wymyślać historie, umieszczać je na kafe i czochrać wacława pod wasze odpowiedzi :(

ty masz downa człeku?