Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blue_tear

Prezent na walentynki

Polecane posty

Witajcie. Jestem ze swoim chłopakiem już 3 lata i zawsze mam problem z tym co mu kupić, jaki zrobić prezent... gdyż on wszystko ma i nic nie chce. Już nie mam pomysłów. Proszę pomóżcie!

Gość Wojtusiowa
Ja mojemu kupilam bokserki walentynkowe (oklepane :?) + zestaw kosmetykow ESPRIT :) I zrobilam mu album tylko z naszymi wspolnymi zdjeciami :P I Malutkiego misia ktory mowi "Kocham Cię" ... Mowil ze nic nie chce, ale musialam cos kupic... Wiec wybralam to a wieczorem bedzie mial niespodzianke ;P :) Chce go zaskoczyc , wiec jak przyjedzie kupie jakies dobre wino :) Myslam o takim romantycznym wieczorze... Zeby bylo milo :)

Gość malinka234432
:) mój chłopak stwierdził, że na walentynki chce tylko...mnie:] Warto w ten dzień stworzyć atmosferę inną niż zawsze...możesz np.od samego rana słać mu erotyczne sms zapowiadające to co bedzie sie dziać wieczorem...jeśli wolisz romantycznie- ślij po prostu miłe wyznania :) A wieczorem, przygotuj się- umaluj inaczej niż zwykle,może inne ubranie, inaczej upnij włosy...możecie zjeść pyszną kolacje przy świecach...na pewno ucieszy się z własnoręcznie wykonanej kartki (taka właśnie robię w tym roku:) )...mmm, reszta zależy od Waszej wyobraźni:) Fajna będzie czekolada słodka na deser zlizana np.z Ciebie, pyszne owoce...niech Twoim prezentem będzie najprzyjemniejszy wieczór w jego życiu:) Na pewno to zapamięta i będzie pamięcią wracać do tych wspólnych chwil:)Możesz też kupi perfumy...takie które lubicie oboje...niech ten zapach unosi sie w powietrzu...cudnie będzie:)

nic nie kupować to tak głupio ;p ogólnie myślałam, żeby może wyciągnąć go do jakiejś restauracji na fajną kolację, na jakis deser walentynkowy ;p może jednak głębiej zastanowię się nad romantycznym wieczorem w domu w końcu niespodzianki "łóżkowe" zawsze są najlepiej zapamiętywane :P