Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faunapolska

Jesli facet nie odpisuje kobiecie na sms i nie odzywa sie to znaczy ze calkiem o

Polecane posty

Gość faunapolska

lal tak? Wrrrr

Gość .serce w rozterce
a jak kobieta nie odpisuje?:(

Gość taka jednaaaaaa.
a jak facet nie odpisuje po 4 latach zwiazku ??

Gość córka wulkanizatora
a jak facet ciągle do mnie pisze ? Mimo, że nie jesteśmy parą .

Gość faunapolska
no wiadome... kurcze ja nie odpisuje jak po prostu nie chce zranic, ale nie chce tez robic nadzieji, no i jak mi sie ktos nie podoba... wiec na pewno tak samo jest z facetami, ale ciezko mi to zaakceptowac, bo ogolnie zakochuje sie raz na 5 lat, a tu jeszcze taki numer:(

Gość córka wulkanizatora
faunapolska, jak długo nie odpisuje ? Godzinę ?

Gość faunapolska
nie odpisuje juz jakies 3 tygodnie:( nie naleze do tych co by stresowaly sie godzina,... jak tak mozna kogos lekcewazyc? juz bym lepiej sie poczula gdyby mi napisal spierdalaj, przynajmniej zrobiloby mi sie przykro i dalabym sobie spokoj, a tutaj nic ani w lewo ani w prawo:(

Gość córka wulkanizatora
No kurna faktycznie... A powiedz, skąd go znasz ? Poznaliście się w normalnym świecie, czy w wirtualnym ?

Gość faunapolska
w normalnym, nawet ze soba spalismy, ale on jakis skrzywiony, zimny, szorstki, w ogole sie nie usmiecha, jakos nie umialam tez sie przy nim usmiechac, tak jakby patrzac na jego twarz widzialam swoja, obydwoje po toksycznym zwiazku, byc moze dlatego tak jest, ale z drugiej strony ja dalej bym cos chicala, sama nie wiem co, ale cos na pewno, a on olal:(

Gość córka wulkanizatora
family, a ona żyje ?

Gość córka wulkanizatora
Skoro się tyle czasu nie odzywa, to może faktycznie powinnaś sobie darować. Ale rozumiem Cię, a ja też lubię wiedzieć na czym stoje, a nie tak czekać i jeszcze nadzieje sobie robić, że odpisze. A próbowałaś jeszcze coś pisać, pytać co u niego ? Czy to był tylko raz ?

Tak żyje i sądzę że ma się dobrze bo przecież złego licho nie bierze :D. Tak poważnie to zamiast się zastanawiać i dumać to lepiej napisać, skoro autorka dzieliła z nim łóżko to specjalnie nie musi się szczypać i może śmiało pisać.

Gość faunapolska
tylko po pijanemu, bo na trzezwo honor mi nie pozwala, wtedy odpisywal, ale zawsze schodzilo na seks, choc i tak nic nie wychodzilo. Normalnie nie pisze, bo to bezsensu... Boje sie troche

Co to za gadki o honorze, skoro z nim spałaś to wszystko już widział. Nie masz nic do stracenia, choć lepiej by było gdybyś znalazła sobie bardziej zaangażowanego faceta.

Gość córka wulkanizatora
Nie no... daj se spokój z nim, bo widać, że to cwaniak i tyle.