Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

botojesemja

co zrobilibyscie w takiej sytuacji???

Polecane posty

wzielam od ojca 100 zl ale powiedzialam ze mu zwroce z tych 700 zl ktore zarabiam dzis mu je oddalam ale kurcze tak mi szkoda. a wy oddalibyscie?? :-P po tym jak mu je oddalam to wyciagnal z kurtki plik pieniedzy a bylo tam ponad 4000 i powiedzial: tyle wybralas?? i powachlowal sie nimi.. :-(

aha i dla jasnosci on nie wie ile dokladnie zarabiam , bo mu nie mowilam tylko po tym jak powachlowal sie ta kasa to powiedzialam mu ze na pewno nie tyle co ty..

Gość mam to gdzies
Widze ze ktos ma zajebiscie szybki kalkulator w oczach. Jak sie pozycz to sie oddaje nie wazne ze ten ktos ma wiecej kasy. Nienawidze ludzi ktorzy nie oddaja kasy i takich co ich az w dupie szczypie z zazdrosci. No napisz zaraz ze chyba go zabijesz i bedzie GIT!

Gość ladysss88
wedlug mnie powinnas oddac, skoro obiecalas ojcu ze oddasz mu pieniadze, to powinnas zachowac sie honorowo i je oddac. wiesz nie wiadomo kiedys moze byc ci potrzebna wieksza suma pieniedzy- bo to roznie bywa w zyciu- i wtedy ojciec moglby ci nie pozyczyc bo by uznal ze nie odtrzymujesz slowa. ale zrobisz jak uwazasz , ja bym oddala

Gość hejkaszmejka
ja pozyczam czasem od rodzicow i chodz nigdy nie chca zebym im oddawala to i tak to robie.. honor

nie napisze ale juz od dawna nie mialam wyplaty, a szkoda mi tak bardzo bo wiem ze moj starszy przeznaczy ta kase na fajki a zreszta niewazne

oddalam mu niedawno przeciez napisalam! a wam nie szkoda jak musicie sie pozegnac z kasa?? jesli nie to jestescie dziwni

Gość córka wulkanizatora
Myślę, że mój tata nie chciałby zwrotu... Szkoda jest oddać, ale trzeba. Kurna, miejcie trochę honoru i nie szczypcie się po dupach.. :|

Gość samospełniające się proroctwo
jak pożyczam to oddaję i nie ma znaczenia czy to ojciec z 4000 w kieszeni, czy babcia, która ma kilka złotych renty 😴

Gość hejkaszmejka
pieniadze sie poprostu oddaje i bez zastanawiania sie czy szkoda... to ty pod tym wzgledem jestes dla mnie dziwna...

Gość hejkaszmejka
dziwnie i glupio to bym sie czula jakbym pozyczyla i nie oddala...

Gość mam to gdzies
Ty jestes bez honoru dla Nas a my dla ciebie dziwni. Ale banal

do postu powyzej ale ty tepa/y! zrozum ze mialam zamiar oddac ale bylo mi ciut szkoda przy oddawaniu nawet moj ojciec dal w moim kierunku spowrotem to 100 zl, ale ja powiedzialam przeciez powiedzialam ze oddam... no i tyle zapytalam sie was bo bylam ciekawa jak u was

Gość hejkaszmejka
skoro pytasz to ci odpowiedzialam - jak pozyczam to oddaje i wcale nie czuje sie z tym dziwnie i mi nie szkoda... to nie sa moje pieniadze. a ty odrazy mnie wyzywasz...

miedzy Twoim postem a moim ostatnim jest jeszcze jeden "mam to gdzies" wiec to bylo do niego/niej kierowane, nie do Ciebie :-)

Gość mam to gdzies
To musisz Ty tepy/a robic tak rzeby nie pozyczac i wtedy ani ciut ciut nie bedzie ci szkoda. Widze ze prawda w slepia kole? Pytasz a my odpowiadamy i wtrazamy swoje zdanie po co tu piszasz przeciez to norma ze jedni klaszcza a drudzy po dupie kopia a inni sa szczerzy jak ja. Co ci sie nie podoba?

gdybys byla chociaz troche inteligentna to bys zrozumiala, ale widze ze nie jestes. poza tym naucz sie czytac ze zrozumieniem i najwazniejsze wez do reki slownik ortograficzny i go pare razy przegladnij..

a honor ku*** to ja mam i nie pierdo* ze go nie mam bo mnie nie znasz! jeslibym nie miala to nie myslala bym o oddaniu tych pieniedzy.

Gość mam to gdzies
Wow ale po mnie pojechalas;) skoro jestes glupia to badz chociaz przyjemna. I odkrec sie bo krecisz sie jak papier toaletowy na rolce w dodatku szary i smierdzacy!!!!!!!!!!!! Szkoda mi czasu na taki smrod!

jesli ci szkoda czasu to nie pisz juz wiecej na tym topiku i nara! a i smrod to ty masz w dupie!!!