Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ilonnnnkaaa

KOCHANE KOBIETKI CZY MOGĘ BYĆ W CIĄŻY ???

Polecane posty

Gość Ilonnnnkaaa

Martwię się, że tak :( Stosunek był 28/29 listopada, u ginekologa poszłam 1 grudnia i wzięłam tabletkę "po" w ok 60godzinie po stosunku. Co do stosunku, był on bardzo krótki, facet był we mnie około pół minuty, ponieważ był to mój pierwszy raz i jeden jego ruch wywołał bardzo duży ból i przerwaliśmy.Ginekolog stwierdził, że nadal jestem dziewicą {błona nie została przebita}, jednak On był we mnie bez gumki. Okres dostałam około 8 grudnia, ale był on krótki i skąpy {ale był} trwał około 3 dni, następny okres miałam pod koniec grudnia, między świętami a nowym rokiem, też był skąpy. I teraz minął styczeń, luty prawie w połowie a okresu nie ma. Pod koniec stycznia miałam 2 tygodnie PMS , czyli bolące piersi, boląca głowa. A okres się nie pojawił. Nie ukrywam, że się martwię. Czy w takim razie te krwawienia tak skąpe mogą towarzyszyć w ciąży, i co powinnam zrobić? Dodam, że nie mam żadnych objaw ciąży. Czekam na odpowiedzi.

a że tak zapytam po każdym stosunku będziesz szła do lekarza po tabletkę "po" ? przecież to nie jest obojętne dla zdrowia :O

Gość Ilonnnnkaaa
oczywiście, że nie. Ale jeśli mam wybierać między ciążą,a zmartwieniem to wolę wziąć. Więc zna ktoś odpowiedź?🌼

Gość Ilonnnnkaaa
oczywiście, że nie. Ale jeśli mam wybierać między ciążą,a zmartwieniem to wolę wziąć. Więc zna ktoś odpowiedź?🌼

po wzięciu postinoru lub innej tabletki o tym działaniu zaburzenia okresu są normalne najpierw możesz mieć dwa razy okres w miesiącu a potem możesz nie mieć go przez 3 msce na wszelki wypadek zrób test ciążowy, a następnym razem pomyśl o antykoncepcji bo sama widzisz co taka jedna mała tabletka może zrobić z organizmem młodej dziewczyny....

Witam Mam pytanie 7 dniu cyklu kochał°am sie z mężem do końca, teraz powinnam dostać okres pobolewa mnie brzuch i piersi niby jak przed miesiączką ale jakos sie obawiam że jestem w ciązy co myślicie??